Slide
Slide

Лондон. В Лондон днес започва международното туристическо изложение World Travel Market. Министерството на туризма организира националното представяне на България с щанд от 294 кв. м.

Изложението ще продължи до 9 ноември 2022 г. Министърът на туризма д-р Илин Димитров ще бъде в британската столица. Той ще се срещне с министри на други държави, авиокомпании, водещи международни туроператори. В Лондон той ще даде и интервюта за водещи медии, за да потвърди, че България е сигурна дестинация и готова да посрещне гости от цял свят не само за предстоящия зимен сезон, а по всяко време на годината.

World Travel Market /WTM/ е най-голямата борса за професионалисти в туристическата индустрия и второто по големина в света туристическо изложение след ITB – Берлин. През 2022 г. World Travel Market Лондон ще се проведе за 43-ти път. 20 български туристически компании и дестинации ще представят своите възможности за туризъм.

World Travel Market събира над 51 000 участника, които имат интерес към туристическата сфера. Както посетителите, така и изложителите представляват голямо разнообразие от компании и сектори, продукти, услуги, работещи в туристическата индустрия.

Сподели публикацията