Slide
Slide

София. Петзвездните хотели „Глория“ в Анталия бяха представени на елегантна бизнес закуска в зала „Да Винчи“ на столичния Гранд хотел Милениум пред отбрана публика в деня на виното и любовта 14 февруари.

Гостите бяха посрещнати с елегантна бизнес закуска.

Оригиналната презентация беше направена от представителите на турската верига Гьокан Гюмсдеде и Сефа Кизилай.

Емералд Травел ще участва във Ваканция & СПА Експо

Гьокан Гюмсдеде (вляво) и Сефа Кизилай бяха водещи на презентацията.

Пред гостите в София бяха разкрити планове за реновация, които ще вдигнат още повече летвата на петзвездното преживяване. В групата на хотели „Глория“ влизат Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort и Gloria Golf Resort.

Огромен интерес към играта на Емералд Травел и Поли Генова в Instagram за почивка в Анталия, певицата ще е гост на презентацията на туроператора на „Ваканция и СПА Експо“

„Хотелите „Глория“ предлагат най-високо ниво на обслужване, ненатрапчив лукс, много зеленина и отлична кухня“ – сподели Яна Хитова – собственик на българската агенция „Емералд Травел“. – От моя личен опит мога да потвърдя, че всеки, който реши да посети хотел от веригата „Глория“, ще поиска да се върне отново.“

Яна Хитова – собственик на „Емералд Травел“, сподели впечатления от хотелите „Глория“.

Gloria Serenity разполага със собствен плаж на морето и с изключително луксозен СПА център. Gloria Golf предлага елитни голф игрища, както и индивидуални обучения за начинаещи голфъри.

Всички стаи са просторни и откриват красиви гледки към градините и морето. Отличната международна кухня е сред основните причини гостите на веригата „Глория“ да разказват с удоволствие за своята неповторима ваканция в хотелите, категорични са турските домакини.

Текст и снимки Кристиан ИВАНОВ, Bgtourism.bg

Gloria Hotels & Resorts

Ненатрапчив лукс е първото, което изплува в съзнанието, попадайки в хотелите Gloria. Следват безупречно обслужване, изумително красива и отлично поддържана територия с редки и екзотични дървета, неустоими кулинарни изкушения – достойни за най-добрите ресторанти в света.

Независимо дали в компанията на специален човек, вашето семейство или просто вашата голф страст, Gloria Hotels & Resorts ви предоставя място, където ще намерите перфектния баланс между спокойствие и уединение, за да изживеете една незабравима почивка.

Gloria Hotels & Resorts несъмнено са едни от най-добрите хотели в Турция. За предстоящия сезон генералния мениджър на Gloria Hotels & Resorts г-н Гьокхан Гюмюшдеде обяви голяма реновация на един от хотелите – GLORIA SERENITY.

Представители на Емералд Травел, Каланит Турс Анталия и Gloria Hotels & Resorts

Хотелът ще посреща своите гости с нова модерна рецепция и лоби бар, обновен ирландски бар и нов по-голям фитнес център. За любителите на гурме кухнята  гостите ще могат да се насладят на 5 тематични а-ла-карт ресторанта, като един от тях ще работи 24/7, а друг от тях ще бъде “ресторант на Шефа”, в който всяка седмица ястията ще приготвят известни световни майстори готвачи. Сладките изкушения ще се предлагат в нова сладкарница, която се очаква да бъде най-голямата в Анталия, както и в нов магазин за шоколад.

Отляво надясно: Гьокхан Гюмюшдеде – Генерален мениджър, Gloria Hotels & Resorts, Мартина Младенова – Мениджър дестинация Анталия, Емералд Травел, Сефа Къзълай – Мениджър продажби, Gloria Hotels & Resorts

За най-малките гости е предвидена нова зона за деца, в която вашите малчугани ще могат да се забавляват и играят.

Gloria Serenity Resort ще предложи уникално изживяване при настаняване в реновирани стаи, част от които са и новите категории вили Queen и King Villas. С уникалната си гледка към градината, басейна и голф игрището, Queen и King Villas, всяка с размер от 250 m2, разполагат със самостоятелен басейн с опция за отопляема морска вода. И още – нов отопляем открит басейн с големина 500 m2.  Гостите на  Gloria Serenity Resort, заобиколени от зеленина,  ще се наслаждават на слънцето и уникалните вкусове, предлагани на бара край басейна през летните месеци, а от октомври до април – на комфорта на галещите 28-градусови води на басейна.

Сподели публикацията