Slide
Slide

София. Поли Генова ще посети туристическото изложение „Ваканция и СПА експо“ в Интер Експо Център в София като специален гост на презентацията на Емералд Травел на 15 февруари, от 12.30 часа, в зала „Витоша“, съобщи за Bgtourism.bg Тодорина Миланова – маркетинг мениджър в офиса на българския туроператор.

В момента в профилите на Емералд Травел и Поли Генова в Instagram тече игра с награда – 7-дневна ол инклузив почивка за двама в хотел Тюркоаз в Анталия, а името на победителя ще бъде обявено на презентацията. Над 7 000 коментара има под поста на играта в социалната мрежа и се очаква с нетърпение на кого ще се усмихне късмета.

В края на октомври 2022 г. Поли засне видеото към новата си песен „Help Me Out“ с изключителното съдействие на Емералд Травел в средиземноморския турски курорт Анталия, който ежегодно привлича хиляди български туристи със своите спиращи дъха гледки и красиви плажни ивици.

Музикалната ни звезда, която стигна до престижното 4 място на Евровизия ‘2016, ще сподели по време на изложението за своята ваканция в Анталия, където не само се наслади на гостоприемството на южните ни съседи със семейството си, но със своя екип и подкрепата на туроператора реализира клипа към новата си песен.

Емералд Травел ще участва във Ваканция & СПА Експо

В зала „Витоша“ специалистите от Емералд Травел ще представят най-актуалните трендове при почивките и екскурзиите, подготвени са интересни информации и изненади за присъстващите. Щандът на българския туроператор може да бъде посетен в Интер Експо Център от 15 до 17 февруари в зала 1, щанд 2, сектор А.

Сподели публикацията