Емералд Травел ще участва във Ваканция & СПА Експо
Емералд Травел ще участва във Ваканция & СПА Експо
Slide
Slide
Slide
Slide
София. Емералд Травел ще участва в 39-то издание на Международното туристическо изложение Ваканция & СПА Експо, съобщи за Bgtourism.bg Тодорина Миланова – маркетинг мениджър в офиса на българския туроператор. Компанията отправи покана към своите партньори и клиенти да посетят щанда по време на туристическата борса от 15 до 17 февруари в Интер Експо Център – София. Инициативата се реализира под егидата на Министерство на туризма на България.
“Със сигурност няма да объркате нашия ЩАНД № 𝟐 в зала 𝟏, сектор 𝐀. Неговата модерна и атрактивна визия ще Ви впечатли без съмнение. Там, заедно с нас, ще Ви очакват най-квалитетните и търсени хотели по Егейското крайбрежие и Ривиерата на Турция, като част от тях – с изключителен ексклузивитет и единствено предлагани в България от Емералд Травел. И още – партньори от нашите ТОП дестинации, които ще представят хармонията от древност и лукс на Египет, магичен Тунис, все по-актуалния Северен Кипър, както и вече традиционните за нашето портфолио екзотични острови Мавриций и Занзибар”, допълва Миланова.
“Международната туристическа борса е най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, което ежегодно привлича значими компании от страната и света, а нашето участие е за 21-ва година. За тези десетилетия несъмнено се утвърдихме като водещ туроператор и лидер в изходящия туризъм у нас. И всяко наше представяне на изложението, от самото начало до днес, е водено от стремежа ни към висок професионализъм и развитие на положителния имидж на българския туристически бизнес”, сподели маркетинг мениджърът в Емералд Травел.
“Тази година излизаме от границите на традиционното и в първия ден на експото (𝟏𝟓.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑) от 12:30 часа в зала Витоша ще представим програмите ни за предстоящия сезон по един необикновен начин. С вдъхновяваща презентация-спектакъл ще Ви пренесем сред красотата и екзотиката на нашите дестинации, ще Ви информираме за актуалните трендове при почивките и екскурзиите и ще Ви зарадваме с много изненади и награди”, каза още Тодорина Миланова.
Сподели публикацията