Slide
Slide
София. Емералд Травел ще осъществи в рамките на една година 4 директни чартърни полета от София до Мавриций, съобщи собственикът на компанията Яна Хитова. Със своя професионален подход българският туроператор се нарежда до  големите германски и испански туроператори, които предлагат на своите туристи екзотични почивки с чартърни полети, без прекачване. Емералд Травел изпрати и свой представител на острова, за да може да обслужва своите туристи на български език.
„Остров Мавриций е моята сбъдната мечта. За разлика от другите екзотични дестинации, на които съм била, тук е изключително чисто и цивилизовано, курортите са разположени в китни селца с отлично поддържани къщи и перфектни междуградски пътища. Страната е мултикултурна и мултирелигиозна, а местните хора са мили и приятелски настроени“, сподели Яна Хитова, която в момента е с български туристи и партньори на остров Мавриций.
Хитова разкрива, че обслужването в добрите хотели надминава всички очаквания. Храната е микс от европейска, китайска и местна кухня с преобладаващи морски специалитети.
Плажовете са обществени, но във всеки хотел има охрана, която не допуска плажните търговци да досаждат на гостите.
Мавриций е най- бързо развиваща се икономика в Африка. Страната е офшорна зона и вероятно затова едни от най- известните футболни отбори в света като Ливърпул и Барселона са открили футболни академии и популяризират острова по света.
Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA