Ресторант ONA
Slide
Slide

Белоградчик. Българският ресторант ONA получи на имейла си запитване от името на Илон Мъск за резервация за април 2023 г. Представител на Space X – компанията, зад която стои Мъск, е изпратил писмо, с което информира, че с Мъск са планирали посещение в района на ресторанта, както и да посетят самия ресторант.

Илон Мъск – най-богатият човек в света, направи голяма реклама на България

Припомняме Ви, че Илон Мъск – най-богатият човек на планетата и собственик на Tesla, SpaceX и Twitter, вчера сподели в своя профил в социалната си мрежа снимка на Белоградчишките скали, направена от фотографа Владислав Терзийски. Постът на милиардерът бе придружен с текст: „Бях сигурен, че това е в Elden Ring“. Мястото, което той посочва е фентъзи видео игра.

България покани Илон Мъск на живо да види Белоградчишките скали и най-старото злато в света

Министърът на туризма д-р Илин Димитров веднага реагира в Twitter и покани Мъск да види впечатляващата забележителност на живо. Медиите в България с огромен интерес следят дали визитата ще се осъществи, а от ресторант ONA споделиха в своята фейсбук страница, че се надяват местните власти поне да асфалтират улицата, за да не се червят като домат пред скъпия гост.

Български шеф-готвач, работил в най-северния ресторант в света, се прибра у нас. Избра малко красиво село за своя ресторант (видео)

На 23 юни 2021 г. Bgtourism.bg разказа историята на основателя на ресторанта Филип Захариев и неговата философия, за да се прибере у нас и да отвори свое заведение в малко и красиво село, намиращо се само на 13 км от Белоградчик. Захариев потвърди пред медията ни за писмото със запитване за резервация, но на този етап не е проведен телефонен разговор или да е осъществена видео връзка, която да препотвърди запитването. Очаква се Мъск да пристигне на 24 април 2023 г., научи още Bgtourism.bg. В социалните мрежи хората коментират, че дори и да не дойде, то България и в частност Белоградчишките скали са получили огромна реклама. В своя публикация във Фейсбук министър Илин Димитров дори предлага Белоградчик да бъде домакин на ежегоден Cosplay фестивал.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA