Снимка Владислав Терзийски

София. Милиардерът Илон Мъск (51), който стои зад Tesla, SpaceX и Twitter, сподели преди броени минути в своя профил в социалната мрежа снимка на известния фотограф Владислав Терзийски, на която е туристическата забележителност Белоградчишките скали.

Постът на Мъск е придружен с текст: „Бях сигурен, че това е в Elden Ring“. Мястото, който той посочва е фентъзи видео игра.

Кадърът на българската забележителност впечатли много от последователите на Мъск, които също споделиха снимката и са на път да я превърнат в световна туристическа атракция. Хиляди са очаровани от красивата дестинация у нас и споделят, че е изображението е чудесно и нереално красиво. Много хора споделят, че ще включат страната ни за посещение, за да видят на живо това място.

„Илон Мъск направи чудесна реклама на страната ни с този жест. Изображението е една от забележителностите в България, която заслужава да бъде показана пред по-голяма публика. Тази снимка включва едновременно история, археология и природа. Направих я преди 4 години с дрон“, сподели пред Bgtourism.bg авторът на снимката Владислав Терзийски.

Πpeз нoeмвpи минaлaтa гoдинa Илoн Mъcĸ cтaнa пъpвият чoвeĸ в иcтopиятa cъc cъcтoяниe oт 300 милиapдa дoлapa, като към днешна дата той продължава да бъде най-богатият човек на планетата, според Forbes.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA