Slide
Slide

София. Българският министър на туризма Илин Димитров покани Илон Мъск на живо да види Белоградчишките скали. Припомняме ви, че по-рано милиардерът, който стои зад Tesla, SpaceX и Twitter, сподели в своя профил в социалната мрежа снимка на известния фотограф Владислав Терзийски, на която е туристическата забележителност Белоградчишките скали. Постът на Мъск е придружен с текст: „Бях сигурен, че това е в Elden Ring“. Мястото, който той посочва е фентъзи видео игра.

Илон Мъск – най-богатият човек в света, направи голяма реклама на България

Кадърът на българската забележителност впечатли много от последователите на Мъск, които също споделиха снимката и са на път да я превърнат в световна туристическа атракция. Хиляди са очаровани от красивата дестинация у нас и споделят, че е изображението е чудесно и нереално красиво. Много хора споделят, че ще включат страната ни за посещение, за да видят на живо това място.

„Илон Мъск направи чудесна реклама на страната ни с този жест. Изображението е една от забележителностите в България, която заслужава да бъде показана пред по-голяма публика. Тази снимка включва едновременно история, археология и природа. Направих я преди 4 години с дрон“, сподели пред Bgtourism.bg авторът на снимката Владислав Терзийски.

„Благодарих на Илон Мъск в профила му и го поканих лично да посети страната ни и да се наслади на красотата не само на Белоградчишките скали, но и да види най-старото обработено злато в света, намиращо се във Варна“, каза пред Bgtourism.bg министърът на туризма Илин Димитров.

Πpeз нoeмвpи минaлaтa гoдинa Илoн Mъcĸ cтaнa пъpвият чoвeĸ в иcтopиятa cъc cъcтoяниe oт 300 милиapдa дoлapa, като към днешна дата той продължава да бъде най-богатият човек на планетата, според Forbes.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA