Slide
Slide

Директните полети от Варна, Бургас, Пловдив и София ще се изпълняват между 27 и 30 декември, а програмите за различните градове включват 4, 5 или 6 нощувки

София. Анталия отново е предпочитана дестинация сред голям брой туристи за новогодишните празници. Перлата на Турската Ривиера привлича с изключителни хотели, които разполагат с всичко необходимо за качествена почивка – луксозно настаняване с богата ол инклузив концепция, отопляеми басейни, модерни СПА центрове, кулинарно разнообразие от местната и световна кухня, грандиозни програми и най-вече гостоприемство и обслужване на блестящо ниво.

Емералд Травел предлага обширно портфолио от програми и хотели в Анталия за Нова година на цени, които започват от 603 лева на човек с включени самолетни билети София – Анталия – София, летищни такси в размер на 79 евро, до 20 кг чекиран и до 8 кг ръчен багаж, трансфери летище – хотел – летище, настаняване според избрания пакет, медицинска застраховка на ЗК „ЛЕВ ИНС“ с покритие 10 000 евро и обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Изненадата на туроператора тази година е организирана парти програма със специалното участие на ТРИО СОПРАНО и DJ от България на 30.12.2022 в Megasaray Club Belek 5*, на 31.12.2022 в Swandor Topkapi 5* и на 01.01.2023 в Pine Beach Belek 5*.

SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*ЛАРА, Анталия

Вдъхновен от великия приказен дворец Топкапъ в Истанбул, петзвездният Swandor Topkapı Palace ще Ви пренесе във времената на султан Сюлейман Великолепни и неговата любима Роксолана.

Стаите в хотела удивляват с простор и невероятна атмосфера. Дизайнът им, обмислен във всеки интериорен детайл, в съчетание с чудните гледки към магическата природа на Средиземноморието, гарантират удобството на Вашето ваканционно изживяване.

Един основен и няколко а-ла-карт ресторанта ще Ви отведат в многообразен свят на вкусове от различни култури, внимателно подбрани от опитни шеф готвачи и поднесени в красива обстановка. Можете да започнете своето незабравимо кулинарно приключение в ресторант Safir като се насладите на различни кулинарни шедьоври от международната кухня и да продължите в Hanedan A’la Carte със страхотни местни вкусотии.

В Hürrem A’la Carte ще опитате автентични предястия и разновидности на традиционния кебап – незаменими вкусове на турската кухня. Отдайте се на сладка почивка в Saray Patisserie с ароматно турско кафе или чай, сервирани в компанията на избран десерт от многообразието сладкиши, солени и сладки бисквити, пайове и сладолед. Общо седем бара пък се погрижат да повдигат доброто Ви настроение с алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.

Хотелът посреща ценителите на релаксиращите процедури в своя луксозен СПА център Egna Spa & Wellbeing, предлага на своите гости традиционен турски хамам, голям вътрешен басейн и модерен фитнес център.

Още повече… с богата анимация и артистичните шоу програми, в Swandor Topkapı Palace наистина ще се почувствате сякаш сте в модерна приказка от Ориента.

PINE BEACH RESORT 5* БЕЛЕК, Анталия

Разположен на брега на искрящото Средиземно море, заобиколен от буйна зеленина и пъстри цветни градини, Pine Beach Resort ще Ви плени с оживената си природа.

Комплексът е с изградена мащабна структура от над 700 стаи в основната сграда и в градината, известен е като най-големият конгресен център в Белек.

С модерна архитектура, дизайн на стаите в меки тонове и естествени повърхности, хотелът предлага на своите гости изключителен комфорт и романтични гледки към синьото Средиземноморие и зелените борови гори, които го заобикалят.

Уникалното местоположение и несравнимата атмосфера на Pine Beach Resort, внимателното съчетаване на вкусове от професионални майстори готвачи и гостоприемство от най-висок клас превръщат гастрономическото Ви изживяване в празник за сетивата.

Основен ресторант, 3 а-ла-карт ресторанта и 6 бара поднасят пълна палитра изискани ястия от турската и световната кухня, морски дарове и специалитети, гурме изкушения, превъзходни сладкиши и най-добрите етикети вина от цял ​​свят.

Специално създаден за най-малките посетители детски бюфет сервира питателни и здравословни закуски и бебешка храна, внимателно приготвени за Вашите деца.

Хотелът разполага с вътрешен басейн и отличен СПА център с автентичен турски хамам, сауна и зона за релакс. Предлага широка гама от процедури, които със сигурност ще Ви накарат да се почувствате божествено и ще балансират душата, ума и тялото Ви.

MEGASARAY CLUB BELEK 5* БЕЛЕК, Анталия

Уютно разположен на средиземноморския бряг в най-известната анталийска ваканционна деститанция Белек, Megasaray Club Belek ежегодно е домакин на хиляди местни и чуждестранни туристи.

Със своята модернизирана селджукска архитектура в хармония с природата и добре запазена градина, в която се срещат характерните за региона каменни борове и стотици различни дървета, еко комплексът предлага на своите гости усещане за комфорт и спокойствие.

Елегантните му стаи с различен дизайнерски стил, част от които имат директен достъп до басейн, карат туристите да изпитват топлината на домашния уют и блясъка на лукса ведно.

Основният и шестте а-лал-карт ресторанта формират истински гастрономически фестивал, където се срещат вкусовете и цветовете на китайската, италианската, мексиканската, отоманската и морската кухня.

СПА и уелнес центърът с традиционна турска баня, сауна, джакузи и зона за масажи предлага страхотни възможности да се освежите, ревитализирате и да се насладите на това да бъдете глезени със специална програма от персонални грижи.

За контакти и резервации:

0700 1 43 43

+ 359 2  951 57 57

office@emeraldbg.com

www.emerald.bg

FB: https://www.facebook.com/emerald.bg

IG: https://www.instagram.com/emerald.travel/

Сподели публикацията