Slide
Slide

Албена. „Инвестициите, които направихме със соларните панели за собствено електричество, ще ни позволят да бъдем по-предвидими и стабилни в своите прогнози във времена, когато обстановката е несигурна, а разходите за електричество се покачват. Това ще ни позволи да захранваме хотел Фламинго Гранд по крилата на сезона и през зимния период, когато 5-звездният хотел ще продължи да работи с балнео и спортни програми“, заяви пред Bgtourism.bg по време на туристическото изложение във Варна Красимира Стоянова – изпълнителен директор на „Албена тур“.

Ръст на потребителската удовлетвореност отчитат хотели в Албена в края на летния сезон

„Зелената мисия не е само мисия на хартия в Албена, а реалност, за която работим всеки ден. Ние отдавна работим за това и вече гордо може да се похвалим, че над 50% от електрическата енергия, която употребяваме на годишна база, си изкарваме сами, а в случая хотел Фламинго Гранд изцяло може да се захрани с възобновяема eленергия от соларните панели. В това число и за бойлерите имаме инсталации за затопляне на вода“, добави Стоянова.

Курортът „Албена“ обяви новогодишната си програма

„Фокусът тази година при нас остана върху продукта и това доведе до повишаване на оценките във всички портали като Tripadvisor, HolidayCheck, Booking и др. Нашите гости положително оцениха и новата формула Luxury Ultra All Inclusive Amelia. През следващата година ще включим богата ултра ол инклузив програма още 6 хотела. Сред тях са Калиакра Маре, Ралица Аква клуб, Ралица Супериор, който вече е част от бранда Калимера на DER Touristik, Гергана и хотел Амелия, който вече е в групата на Маритим с всичките изисквания и ангажименти за висококачествен продукт към немския бранд“, добавим Стоянова.

Хотел „Амелия“ в Албена става част от немската верига Maritim

Тя разкри, че през следващата година Албена ще домакинства на европейски турнир по снукър. Грандиозното събитие ще бъде в новооткритата зала Перуника. Спортната проява официално ще бъде обявена на туристическото изложение в Лондон през ноември. Президентът на световната федерация по снукър е поканен, за да представи състезанието пред английска публика и да покани британците да участват.

Обучават служители на Албена по немските стандарти на веригата Maritim

„Залагаме на рекламата с надеждата да привлечем повече чуждестранни туристи през следващата година. Участвахме на изложението в Париж. Предстоят роудшоута в Полша и Германия. Курортът традиционно участва и в българските изложения, където предстоя всички възможности за туризъм в Албена. Сред акцентите на изложението ни във Варна е предложението ни за Нова година“, каза още Стоянова.

Търговски агенти на DER Touristik: Ще препоръчваме Албена на нашите клиенти

Сподели публикацията