Slide
Slide

Албена. Едноседмично обучение по стандартите на немската верига хотели Maritim се проведе в хотел Paradise Blue 5* във ваканционно селище „Албена“, работещ под едноименния бранд. През курса за повишаване на професионалната квалификация преминаха служители от всички нива на работната субординация – генерални мениджъри, мениджъри на средно управленско ниво, администратори, гест релейшъни, бармани, сервитьори, готвачи, камериери, спасители.

Тренингът проведе Даниела Шулц, директор Корпоративни обучения в компанията, притежаваща над 25-годишен опит в областта на туристическите услуги, придобит в Европа, Средния Изток и Азия.

В рамките на семинара участниците се запознаха с корпоративната култура на веригата Maritim и с 5-звездните стандарти за управление на персонала, комуникацията с гости, ръководството на ресторантската и барова част, поддържането и подредбата на помещенията за настаняване, предоставянето на SPA & Wellness услуги. В края му Даниела Шулц сподели добрите си впечатления от демонстрираните знания и компетенции на участниците, които получиха сертификати. Подобни тренинги се провеждат регулярно два пъти в годината.

Сподели публикацията