София. Българският туроператор Мистрал Травел Енд Ивентс организира чартър за Нова година до Доминикана, съобщи за Bgtourism.bg управителят Борис Карагеоргиев. Пътуването ще бъде на 29 декември от София до летището в Пунта Кана, а връщането на столичното летище е на 6 януари. Полетът ще бъде извършен с Gulliv Air.

На борда на самолета ще има една дузина популярни и обичани изпълнители и артисти, които ще забавляват българските туристи за Нова година и в първите дни на 2023 г.

Градусът на настроението ще вдигнат Тончо Токмакчиев, Галена, Deep Zone Project, DJ Stenly, Краси Радков и Фики Стораро.

Туроператорът организира 3 частни BG партита с партньорство с BG – VOICE; 29 декември – Deep Zone Project (open bar); 31 декември – Галена, Тончо Токмакчиев, DJ (празнична вечеря и open bar); 1 януари – Фики, Краси Радков, DJ (open bar).  Гостите ще могат да се насладят на маркови напитки в звездните вечери.

Нашенци ще се радват на комфорта и екзотиката на един от най-привлекателните хотели в района Barcelo Bavaro Palace. Офертата включва 9 дни/7 нощувки, а до 10 октомври има промоционални цени. Далеч от родината си българите ще трупат тен, ще се отдадат на безгрижие, на позитивни и незабравими преживявания, както и на вълнуващи екскурзии, вкусни и екзотични кулинарни изкушения, и на много смях и забавления.

Предложението на туроператора може да разгледате тук

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA