Slide
Slide

София. Българският туроператор Мистрал Травел Енд Ивентс организира чартър за Нова година до Доминикана, съобщи за Bgtourism.bg управителят Борис Карагеоргиев. Пътуването ще бъде на 29 декември от София до летището в Пунта Кана, а връщането на столичното летище е на 6 януари. Полетът ще бъде извършен с Gulliv Air.

На борда на самолета ще има една дузина популярни и обичани изпълнители и артисти, които ще забавляват българските туристи за Нова година и в първите дни на 2023 г.

Градусът на настроението ще вдигнат Тончо Токмакчиев, Галена, Deep Zone Project, DJ Stenly, Краси Радков и Фики Стораро.

Туроператорът организира 3 частни BG партита с партньорство с BG – VOICE; 29 декември – Deep Zone Project (open bar); 31 декември – Галена, Тончо Токмакчиев, DJ (празнична вечеря и open bar); 1 януари – Фики, Краси Радков, DJ (open bar).  Гостите ще могат да се насладят на маркови напитки в звездните вечери.

Нашенци ще се радват на комфорта и екзотиката на един от най-привлекателните хотели в района Barcelo Bavaro Palace. Офертата включва 9 дни/7 нощувки, а до 10 октомври има промоционални цени. Далеч от родината си българите ще трупат тен, ще се отдадат на безгрижие, на позитивни и незабравими преживявания, както и на вълнуващи екскурзии, вкусни и екзотични кулинарни изкушения, и на много смях и забавления.

Предложението на туроператора може да разгледате тук

Сподели публикацията