Slide
Slide

Кранево. 5-звездният хотел Casa di Fiore SPA & Medical, който работи целогодишно, предлага на своите гости и през четирите сезона топли вътрешни минерални басейни, термална зона с арома сауна, кедрова сауна, Финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, солна стая, кнайп пътека и релакс зона както и горещ външен басейн с температура на водата 39⁰С.

Хотелът в Кранево – на 30 км от Добрич и Варна, и носител на наградата „Най-добър Морски СПА Хотел за 2022 г.“ на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, е мястото, където всеки ще се почувства специален и обгрижен.

Авторските програми с разнообразни СПА и Медикъл процедури са достъпни за всички гости, решили да си подарят здраве и пълноценна почивка.

Съчетанието на комфортно и луксозно настаняване, селектирани и домашно приготвени ястия от собствени ферми, морския климат и красивата райска градина допринасят за една истинска петзвездна ваканция.

Хотелът се е погрижил за спокойствието на родителите и забавлението на децата като всеки уикенд в детския кът има аниматори, които с весели игри, креативни работилнички, тематични дни и танци, се грижат за малките гости.

Интересни балнео и СПА пакети, специални намаления за 3 или повече нощувки както и богата музикално-артистична програма са акцентите за този сезон есен/зима.

Повече информация на:

https://www.facebook.com/CasadiFioreMedicalandSPAHotel

или на сайта: www.casadifiore.com

Сподели публикацията