Slide
Slide

Албена. В курорта „Албена“ ще посрещнат 2023 г. с много блясък, качествена музика и забавления. Водещи на новогодишната програма в хотел Маритим Парадайз блу ще са царете на доброто настроение и комедията Камен Воденичаров и Георги Мамалев, съобщи за Bgtourism.bg днес по време на туристическото изложение „Дестинация Варна“ изпълнителният директор на „Албена тур“ Красимира Стоянова.

Нова Година в Maritim Hotel Paradise Blue & SPA 5*

Вера Шандел – една от трите съвременни български емблеми на суинг музиката, които познаваме от триото Sentimental Swingers, ще бъде гост на 31 декември в хотел Маритим Парадайз блу, а по същото време една от големите любимки в попфолка – Таня Боева, ще изнесе своята палитра от хитове в хотел Фламинго Гранд.

Нова Година във Flamingo Grand Hotel & SPA 5*

Не само българи, но и много румънци обичат да посрещат Нова година у нас. По този повод в Албена са поканили звездата Михай Трайстариу да изнесе свой концерт на 30 декември в хотел Фламинго Гранд. Той е представял Румъния на Евровизия през 2006 г.

Голямата легенда на българската естрада Васил Найденов ще постави звездното начало на 2023 година в курорта. Той ще бъде гост в хотел Маритим Парадайз блу на 1 януари. За най-малките гости домакините традиционно организират много забавления и детска анимация. Още информация за празничните пакети може да намерите като сканирате QR кодовете или посетите страницата albena.bg.

Сподели публикацията