Мартина Найденова - маркетинг мениджър в АБАКС
Slide
Slide

София. За поредна година в София ще се проведе международното туристическо изложение „Ваканция и СПА“ (15-17 февруари), в което много туроператори, туристически агенции, хотелиери, общини, както и много компании, свързани с туристическата индустрия, ще представят своите продукти.

По традиция посетителите ще открият щанда и на един от най-големите туроператори в БългарияАБАКС, който е единственият, предлагащ своите програми чрез туристически агенции. Посетителите ще могат да се запознаят обстойно с богатото на изкушаващи оферти портфолио на туроператора, а щанда няма как да бъде сбъркан – зала 1, щанд 1.

„За поредна година АБАКС участва на едно от най-големите и значими събития в календара на туристическата индустрия в България. Без съмнение за последните години се утвърдихме като лидер за изходящ туризъм, а по време на самото изложение имаме възможност както да представим новите ни програми, така и да се докоснем до нашите колеги, партньори и клиенти“, споделя маркетинг мениджъра на компанията Мартина Найденова.

„Още в първия ден на изложението – 15 февруари 2023 г., специално за нашите партньори ще представим ексклузивните си хотели по най-търсените дестинации – Бодрум, Анталия, Египет, Тунис. Презентацията ще е в зала „Витоша“, от 14.45 часа. Ексклузивно участие ще вземат мениджърите на веригите Jaz, Vincci, TUI, Steigenberger и още много, които дойдоха специално за събитието. Няма как да пропуснем и участието ни във втория ден – 16 февруари, когато на фокус ще бъдат и най-новите програми, планирани за 2023 година – Лигурия, Венеция, Милано, Перлите на Скандинавието и още хитови изкушения, представени в зала „Витоша“, от 11:00 ч.“, добави Найденова. От туроператора обещават много изненади.

Сподели публикацията