Slide
Slide

Тел Авив. Министърът на туризма на Държавата Израел Йоел Развозов посети щанда на България и поздрави участниците в тазгодишното 28-мо издание на международното туристическо изложение IMTM 2022 в Тел Авив.

Той благодари за сътрудничеството между двете държави в областта на туризма и заяви подчертания интерес на израелските туристи към дестинация България. Министърът пожела бързо възстановяване на туризма – сектор, който има съществено значение за икономиките на България и на Израел.  

Министърът на туризма на Израел Йоел Развозов и Людмила Маждракова от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

България се представя в международното туристическо изложение в Израел

Орлин Мандов

В Тел Авив българската делегация е ръководена от проф. Мариела Модева – зам.-министър на туризма. Щандът бе посетен и от посланика на България в Израел – Румяна Бъчварова, както и от екипа й. Почетният консул на Израел в Бургас – Орлин Мандов, също е на големия туристически форум.

 

В първия ден имаше огромен интерес от страна на посетителите към участниците в изложението, търсейки най-новите предложения за ваканция в чужбина.

Министър Проданов във Велинград: Водим преговори със страни от Арабската лига за представяне на България като спа дестинация

Припомняме Ви, че най-голямото международно туристическо изложение в Източно Средиземноморския регион IMTM 2022 в Тел Авив (Израел) се провежда в рамките на два дни – днес и утре. Изложбените площи на изложението ще бъдат посетени от хиляди професионалисти в туризма, а Израел е ключов пазар за Медикъл/СПА и СПА сектора в България.

Български съюз по балнеология и СПА туризъм представя България като дестинация за устойчив целогодишен здравен туризъм и презентира пост-ковид програмите, реализирани в българските Медикъл/СПА и СПА хотели.

За израелските туристи България е дестинация за целогодишен туризъм, която може да им предложи културен туризъм, пътувания с цел развлечения, спортен туризъм и др. През м.г. страната ни бе посетена от близо 54 хиляди израелци. Своите предложения в Тел Авив ще представят ОП „Туризъм“ и Win Travel.

Сподели публикацията