Slide
Slide

Тел Авив. Днес и утре България се представя в най-голямото международно туристическо изложение в Източно Средиземноморския регион IMTM 2022 в Тел Авив (Израел). Изложбените площи на изложението ще бъдат посетени от хиляди професионалисти в туризма, а Израел е ключов пазар за Медикъл/СПА и СПА сектора в България.

Български съюз по балнеология и СПА туризъм ще представи България като дестинация за устойчив целогодишен здравен туризъм и ще презентира пост-ковид програмите, реализирани в българските Медикъл/СПА и СПА хотели.

Людмила Маждракова, Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Изложението се провежда за 28-ми път. В последното му издание се представиха 1 870 изложители от 57 държави. Експото бе посетено от близо 27 000 души. Очаква се в рамките на двата дни на туристически форум много изрелци да потърсят информация за зимна и лятна ваканция у нас.

Почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов

За израелските туристи България е дестинация за целогодишен туризъм, която може да им предложи културен туризъм, пътувания с цел развлечения, спортен туризъм и др. През м.г. страната ни бе посетена от близо 54 хиляди израелци. Своите предложения в Тел Авив ще представят ОП „Туризъм“ и Win Travel.

Сподели публикацията