България рекламира СПА и уелнес курортите си в Гърция, съседите преоткриват и красотата на културното ни наследство
България рекламира СПА и уелнес курортите си в Гърция, съседите преоткриват и красотата на културното ни наследство
Slide
Slide
Slide
Slide
София. Министерството на туризма осъществява интегрирана комуникационна кампания на пазар Гърция, съобщиха от туристическото ведомство. Туристите от пазар Гърция избират да почиват в България основно за зимен туризъм – ски, сноуборд в съчетание със СПА и здравен туризъм.
Разчитат до голяма степен на препоръката от познати при избора на дестинация за почивка, а на второ и трето място като важни критерии са интернет и предишен опит.
Комуникационният микс за кампанията на пазар Гърция включва реклама в различни медийни канали, сред които:
кампания в интернет – социални мрежи и YouTubе; външна реклама; печатна реклама; организиране на журналистическите турове.
Представители на едни от най-популярните медии с туристическа насоченост в Гърция в момента са на посещение в България до днес по покана на Министерство на туризма. Опознавателният тур акцентира върху красотата на културното наследство, спа и уелнес курорти в България.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията