Slide
Slide
София. Министерството на туризма осъществява интегрирана комуникационна кампания на пазар Гърция, съобщиха от туристическото ведомство. Туристите от пазар Гърция избират да почиват в България основно за зимен туризъм – ски, сноуборд в съчетание със СПА и здравен туризъм.
Разчитат до голяма степен на препоръката от познати при избора на дестинация за почивка, а на второ и трето място като важни критерии са интернет и предишен опит.
Комуникационният микс за кампанията на пазар Гърция включва реклама в различни медийни канали, сред които:
кампания в интернет – социални мрежи и YouTubе; външна реклама; печатна реклама; организиране на журналистическите турове.
Представители на едни от най-популярните медии с туристическа насоченост в Гърция в момента са на посещение в България до днес по покана на Министерство на туризма. Опознавателният тур акцентира върху красотата на културното наследство, спа и уелнес курорти в България.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията