Slide
Slide

София. Българският туроператор Абакс  представя изцяло нова и ексклузивна за българския пазар програма, която е идеална както за тези, които стъпват в Египет за първи път, така и за онези туристи, които вече са посещавали Кайро с прословутия Египетски музей и грандиозните Пирамиди.

Една комбинация от обиколка на величествените забележителности, останали от древната египетска цивилизация, с почивка на безкрайно дългите и чисти плажове на Хургада и Марса Алам.

Това приключение започва с полет от София, като продължителността до Хургада е около 3 часа. Програмата продължава с нощувка в топ хотел на база All Inclusive в Хургада, а още на следващия ден, туристите се отправят към круизен кораб, на който ще прекарат следващите дни, плавайки по река Нил и посещавайки емблематичните Луксор, Асуан, Ком Омбо и Едфу.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ВСИЧКИ АКТУАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА АБАКС

В последните дни от това приключение, групите слизат отново на твърда земя и се отправят към Марса Алам за заслужена почивка на плажа. А това е един от курортите в Египет, който определено ще накара всеки да се влюби в невероятния морски свят на Червено море. И ако сте се чудили, какво го прави толкова неповторим, веднага ще Ви издадем – морски костенурки и дюгони, плуващи в естествената им среда, само на метри от брега.

Ако вече подготвихте куфарите,

може да резервирате почивка по ранни записвания до 31.07.2021 г. на цени от 1 524 лева

във всяка оторизирана агенция в страната. Освен двупосочен самолетен билет, цената включва 3 нощувки на круизен кораб, 1 нощувка в Хургада, 3 нощувки в Марса Алам, посещение на Луксор, Асуан, Ком Омбо и Едфу, 2 застраховки с покрит риска от заразяване от COVID-19 и екскурзовод на български език през цялото време.

Изтеглете от по-долу:

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията