София. Журналисти от Северна Македония са на информационен тур в България по покана на Министерството на туризма. По време на своята 6-дневна обиколка у нас представителите на медиите от западната ни съседка се запознават с културното наследство, СПА и морски туризъм.

Ежедневно журналистите информират своята аудитория с интересни публикации, снимки, видеа и сторита в своите онлайн канали. Обиколката им е започнала с най-интересните културни забележителности в София, а след това е продължила с посещения на Рилския манастир, Стария град в Пловдив, фабрика за розово масло в Казанлък, Слънчев бряг, Несебър, Св.св. Константин и Елена, Велико Търново и туристическата забележителност Царевец и др.

Организаторите предложиха богата и интересна програма. Те дадоха и възможност на журналистите истински да усетят комфорта на българското гостоприемство като настаняване на най-високо ниво, да се насладят на вкусните традиционни български гозби и нови предложения на модерните ни изискани ресторанти, да се запознаят с красиви природни и археологически забележителности.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA