Slide
Slide

Мадрид. България получи първа награда в категорията за най-добър видеоклип, популяризиращ туристическа дестинация, на официална церемония днес, 21 май 2021 г., по време на 41-то издание на международното туристическо изложение в Мадрид – FITUR. Това е едно от най-значимите туристически изложения в света, на което участват най-големите испански туроператори и туристически агенции и се провежда в периода 19-23 май.

Международният форум има за цел да помогне за рестарта на туризма в този труден момент и превръща FITUR в събитие от особено значение за възстановяването и стимулирането на туристическата индустрия.

Сайтът на Министерски съвет ще насочва потребителите и към Националния туристически портал

Националното представяне на България се подготвя и организира от Министерството на туризма, а събитието е особено важно за популяризирането на новостите в българското туристическо предлагане и за укрепването на позициите на страната ни като туристическа дестинация на пазар Испания.

Стела Балтова на работна среща с туристическия бизнес: Mисията на министерството на туризма в този служебен кабинет е да възстанови жизнеспособността на туристическия сектор в България

Тази година България беше номинирана в две категории – за най-добър международен видеоклип, популяризиращ туристически продукт и най-добър видеоклип, популяризиращ туристическа дестинация.

Стела Балтова прогнозира начало на активния сезон на 4-5 юни (видео)

Отличеният клип „BulgariaFind Your Story“ може да бъде видян тук:

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията