София. Новият кабинет излъчи ясен сигнал, че поставя акцент върху развитието, подпомагането и популяризирането на българския туризъм. Нов банер с активен линк „Туризъм в България“ на официалния сайт на Министерски съвет вече ще препраща всеки посетител на страницата на правителството към Националния туристически портал www.bulgariatravel.org, като така ще улесни достъпа до него.

Този нов канал за комуникация ще фокусира вниманието и ще увеличи прозрачността към Националния туристически портал, който представя не само възможностите за туризъм в България и неповторимата природа на страната ни, но и актуалната информация, полезна за всички пътуващи.

Идеята беше осъществена по инициатива на министър Стела Балтова. Добре познатият банер, който със стилизираната си роза е запазена марка на България, е разположен в горния ляв ъгъл на страницата на българското правителство.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA