Slide
Slide

Златни пясъци. Най-новият мащабен и луксозен шедьовър на веригата Bulgarian Sun Hotels ще бъде официално открит през лятото на 2021 година и ще предложи изцяло иновативна и луксозна концепция, променяща възприятията за бляскав туризъм, съобщават от компанията за Bgtourism.bg.

Poseidon Beach Resort

е третият поред обект на веригата след Helios Spa Hotel и Apollo Spa Resort и ще отвори врати в сърцето на к.к. Златни пясъци, предлагайки, както уникална морска панорама, така и гледка към “Природен парк Златни пясъци”.

Хотелът е с категория „5 звезди“ и разполага със 175 луксозни стаи и апартаменти (включително 80 свързани фамилни стаи) с истински модерен дизайн, свежи морски цветове, зона за релакс и детайли, които създават усещане за уют и топлина.

14-ият Черноморски туристически форум „Рестарт на туризма. Нова надежда“ включва 8 панела

Гостите на Poseidon Beach Resort могат да открият своя втори дом в един от 8-те уникални и просторни апартамента, всеки с уникален хол и спална, предлагащи голяма частна тераса със спираща дъха 180º гледка към Черно море.

Презареждане на българския дух: В Исторически парк ще се проведе автосъбитието „Ние сме България“

За най-взискателни гости, които се нуждаят от 24-часов частен иконом,

хотелът предлага VIP апартамент или президентски апартамент,

като последният се простира на 220 м2 с 90 м2 самостоятелна тераса, луксозни мебели и великолепна гледка към Златни пясъци и безкрайния черноморски хоризонт.

Poseidon Beach Resort предлага перфектни условия за конферентни събития,

способни да приемат до 600 делегати едновременно. Независимо дали конференция, бляскави официални вечери и сватби, дворцовата атмосфера на The Ballroom е идеална за различни тържества. Този красиво проектиран салон обхваща площ от 400 м2 и осигурява идеалната обстановка за големи конференции с до 500 участници или гала събития за до 600 гости. Балната зала ще предлага богат избор от местни и международни изискани ястия и вина, специално посветени на спазването и зачитането на културните изисквания на гостите на хотела.

Ново туристическо бижу: Лабиринт в скалите на 60 км от Добрич ще привлича туристи това лято

Poseidon Beach Resort ще предложи на своите гости два специализирани ресторанта, предлагащи изискана кухня от цял свят и специална селекция от ястия за закуска и вечеря, което ще превърне хотелът в ТОП дестинация за истинските ценители на храненето и свободното време.

Гостите на хотела ще имат възможността да се насладят на един перфектен завършек на деня под звездите в The Rooftop Lounge & Bar, предлагащ огромен избор от коктейли и изискани вина.

Първите израелски туристи ще пристигнат в България на 22 април

Ако добавите към всичко това възстановения легендарен караоке-бар и клуб “Велико Търново” и

бутиков спа център с уникална концепция за лечение с хамам,

която комбинира традиционните терапии от Европа и Далечния изток и зона за релакс на открито и закрито, водопад и фитнес със стъклена стена, гледащ към инфинити басейна,  ще бъдете наистина очаровани от комбинацията на разнообразие и  лукс.

Ако искате да бъдете от първите гости на Poseidon Beach Resort, можете да резервирате предварително за лято 2021 на – book.poseidon@bulgarian-sun.com с промокод #POSEIDON21

Последвайте Poseidon Beach Resort във Facebook и Instagram за още вълнуващи новини!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията