Slide
Slide

с. Неофит Рилски, Варна. Само 4 дни остават до истински зареждащото българския дух автосъбитие „Ние сме България“, което ще се проведе в Исторически парк.

Между 23 и 25 април на паркинга на туристическата забележителност ще дефилират превозни средства с персонализиран външен вид в българска стилистика. Превръщайки превозните си средства в подвижна реклама на България, участниците вкарват цвят и настроение по пътищата, а превозните им средства стават символ на българския дух. Медиен партньор на събитието е Bgtourism.bg.

Автосъбитието се провежда за втора поредна година. Исторически парк обявява конкурс за превозни средства, персонализирали външният си вид в българска стилистика.
За участниците има обявен награден фонд:
1-во място 5 000 лева
2-ро място 2 000 лева
3-то място 1 000 лева
Организаторите съобщиха, че участниците в тазгодишното издание вече са повече от м.г., а това означава, че ще бъде отчетен рекорд.

„За посетителите са предвидени много изненади и забавления. Всеки ще има възможност да избере своите фаворити измежду участващите превозни средства и да гласува за тях. Докато участващите в изложбата автомобили стоят мирно на своите места, посетителите на събитието ще могат да:
– шофират пробно Jeep и Alfa Romeo, благодарение на партньорите ни Vitosha Auto/Infiniti, Alfa Romeo, Jeep
– наелектризират сетивата си с електрическите мотри на Electric Extreme.
– да се отправят на мото тур с Rosetta Moto Tours.
Всеки един от вас, участващ в игрите, които екипът на Исторически парк е подготвил, ще има възможност да спечели невероятните награди, които предоставят нашите партньори“, споделят организаторите.

НАГРАДИТЕ

Благодарение на комплекса Св. Св. Константин и Елена посетителите могат да спечелят:

– Целодневно посещение в Aquahouse Thermal & Beach за двама в термална зона с валидност 31.12.2021 г.
– Нощувка за двама в х-л Приморски – ваучер с валидност 31.12.2021 г.
– Нощувка за двама в х-л Астор Гардън – ваучер с валидност 31.12.2021 г.
– Нощувка за двама в х-л Азалия – ваучер с валидност 31.12.2021 г.

Благодарение на Исторически герои десетима от вас ще спечелят подаръчен ваучер за изработка на калъф за телефон с картина по избор.

Top Rent A Car Bulgaria ще зарадват трима от вас с еднодневен безплатен наем за електрически автомобил от нисък и среден клас.

Маркови артикули на Jeep и Alfa Romeo ще отнесат у дома онези от вас, които имат най-набито око за детайлите благодарение на Vitosha Auto/Infiniti, Alfa Romeo, Jeep

За най-смелите MotorSport Academy Bulgaria са приготвили екстремни награди:
– ваучер за  20 обиколки на тяхната картинг писта в град Твърдица.
– ваучер за екстремно преживяване возене от Петър Гьошев в състезателен автомобил отново на тяхната писта в град Твърдица.

Изберете в кой от дните между 23-25 април да посетите Исторически парк и се включете във всеки един от тях, защото изненади ще изкачат по всяко време на събитието. Забавлението е повече от сигурно, подходящо както за малки, така и за големи, затова не го пропускайте!

Телефон за резервации и въпроси: 0896 612 175

Линк към събитието ТУК

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията