Slide
Slide

Стара Загора. Най-големите фенове на футбола в България вече държат в ръцете си пропуск за мачовете от европейското първенство по футбол, след като УЕФА обяви, че ще има публика на 8 от 12-те градове-домакин. Континенталният шампионат бе отложен миналата година заради пандемията.

За предстоящите срещи едни от феновете са решили да пътуват сами, втори – с приятели, а трети – семейно. Сънародниците ни съчетават спортния туризъм с културно-историческия и използват посещенията си на мачовете от най-високо ниво в Европа с опознаване на градовете домакини и техните забележителности в близост.

Един от водещите туроператори у нас, който организира и реализира продажбата на пътуванията с билетите за футболните срещи, е старозагорската компания Condor Sport. През годините фирмата се утвърди на пазара на спортния туризъм с организиране на посещения на футболни срещи на най-високо клубно и национално ниво.

„Първите българи, които си закупиха билети за европейския шампионат по футбол, са за футболните срещи в Букурещ, Будапеща, Рим и Санкт Петербург. Като компания гарантираме на нашите клиенти, че няма риск за техните средства. 100 % ще възстановим средствата за билетите за мача и хотела при извънредна COVID ситуация.

Емблематичният в Златни пясъци хотел Интернационал отваря врати на 21 април

Тодор Иванов

За всички желаещи да посетят ЕВРО 2021 искаме да информираме,че при капацитет под 100% билетите ще бъдат потвърждавани на принцип – първи заявил! В Санкт Петербург се предвижда запълване на капацитета на 50% и повече при добро развитие на епидемичната обстановка. В Будапеща смятат, че могат да пуснат 100% от капацитета на стадионите, но при спазването на строги мерки преди влизането.

Ново туристическо бижу: Лабиринт в скалите на 60 км от Добрич ще привлича туристи това лято

В Баку предвиждат 50% от капацитета, а в Амстердам, Букурещ, Копенхаген и Глазгоу: между 25% и 33% с възможност за увеличение. В Лондон – минимум 25% от капацитета на „Уембли“ за мачовете от груповата фаза и още по-голям капацитет за полуфиналите и финала“, заяви за Bgtourism.bg управителят на Condor Sport Тодор Иванов.

CONDOR SPORT TRAVEL AND EVENTS е единствената компания за спортни пътувания в България, специализирана в Глобални спортни събития по целия свят. Европейското първенство по футбол се открива с мач между Италия и Турция в Рим на 11 юни, а на стадиона ще бъдат допуснати близо 20 хиляди души. Запознайте се с предложенията на Condor Sport ТУК.

За първи път! Туроператор пуска директни полети от София до райски остров в Африка

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията