Slide
Slide

Стара Загора. Директен чартърен полет пусна български туроператор от София до райския остров Сал (Кабо Верде, Африка). Туроператорът Кондор Холидей е планирал общо три полета – един през юни – от 18 до 26-ти, както и два през октомври – от 16 до 23 октомври и от 23 до 30 октомври. Партньор в чартъра е друг доказан туроператор – Luxutour. Централният офис на туроператора е в Стара Загора, като през годините той има утвърдени интересни програми. Кондор Холидей е водещ туроператор в България за значими спортни събития по света, както и партньор на водещи спортни клубове.

„За първи път организираме чартъра от София до остров Сал. Кабо Верде е островна държава, разположена близо до бреговете на Западна Африка. Известен най-вече с топлия климат и плажовете си, с перфектни условия за кайт сърф, Кабо Верде е едно от най-трудно достъпните места, заради редките полети.  Ако туристите търсят непозната, вълнуваща, екзотична, романтична и целогодишна дестинация за своето пътуване – Кабо Верде е тяхното място.

Кабо Верде на цена от € 1148.00

Тук туристите, търсещи плажове, приключения и автентично изживяване ще бъдат приятно изнанадани от неповторима атмосфера на достъпни цени. Остров Сал предлага страхотни плажове, пясъчни дюни и прекрасни условия за каране на сърф и уиндсърф. Това е спокойна дестинация, като дори в най-посещаваните курорти като Санта Мария, туристите няма да се сблъскат с огромни тълпи от туристи“, заяви пред Bgtourism.bg собственикът на Кондор Холидей Тодор Иванов.

Всичко за програмата и местата, които туристите могат да посетят, ще научите тук  Кабо Верде – Директен чартърен полет от София

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията