Златни пясъци
Slide
Slide

Да, след почти половин година локдаун, ИНТЕРНАЦИОНАЛ в к.к. Златни пясъци отново отваря врати!

Златни пясъци. Лятото в ИНТЕРНАЦИОНАЛ ще започне по-рано тази година. Още на 21 април със специални цени, емблематичният петзвезден морски хотел ще отвори вратите си за първите туристи!

Атрактивните предложения на хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ този сезон започват с Великден и майски празници. В специално подготвената пакетна цена са включени богати закуска и вечеря на бюфет, като на 2 май гостите ги очаква празничен Великденски обяд. За настроението на най-малките ще се погрижат атрактивни аниматори с вълнуваща целодневна програма – креативна пролетна работилница, оцветяване и декориране на гигантско яйце, война с яйца с Великденския заек и още много забавни игри за цялото семейство.

Великден и Майски празници 2021 хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ

За пълноценна почивка и презареждане е на разположение и уелнес центъра с вътрешен, топъл басейн, финландска и инфрачервена сауна, парна баня и фитнес. Специално подбраните менюта и 5-звездното обслужване гарантират за създаване на нови страхотни спомени със семейството и  приятелите. Затова не се стресирайте с трескави подготовки, а се насладете на няколко дни спокойствие с гледка към безкрайната морска шир и обърнете внимание на себе си и близките!

А за мечтаната лятна ваканция хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ Ви очаква още сега със специални отстъпки! Отличил се като тренд сред българските туристи, през изминалото лято, петзвездният хотелски комплекс и тази година ще изненада гостите си с актуални предложения, култови дневни партита с известни изпълнители на SKYFALL Terrace Beach с инфинити басейн, изискани кулинарни специалитети и всички това в съчетание с уникалната морска панорама.

Ранни записвания: Лято 2021 в хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Повече информация за специалните условия и цените за лято 2021 може да откриете на уебсайта на комплекса http://www.interhc.com

Хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ, разположен на първа линия и в центъра на к.к. Златни пясъци е единствен по рода си интегриран казино-хотел в България с 50-годишна история, с множество награди за качество, домакин на стотици големи събития и на известни посетители от цял свят.

Бонус за следващата ви почивка с Bt Хотели

През последната предизвикателна година, хотелският бранд допринесе изключително за популяризирането на българското Черноморие и сред българските туристи. Водени от това да предоставят на гостите си преживявания, а не само качествен продукт и услуга, донесе на петзвездния хотелски комплекс номинация от World Travel Awards 2021 за “Водещ лайфстайл хотел на България”. Развълнувани от тази номинация, ръководството на ИНТЕРНАЦИОНАЛ и целият екип са благодарни на всички гости, които са подкрепили и допринесли за международното признание. Ако ИНТЕРНАЦИОНАЛ е и вашия лайфстайл хотел, може да гласувате онлайн до 14 Юли 2021 на уебсайта на конкурса – WORLD TRAVEL AWARDS.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията