Илин Димитров
Slide
Slide

Варна. 14-ото издание на Черноморски туристически форум „Рестарт на туризма. Нова надежда“ ще включва 8 панела. Събитието ще се проведе онлайн (линк към страницата ТУК) на 23 и 24 април. Форумът обединява водещи институции и специалисти в областта на туризма. Медиен партньор на инициативата е Bgtourism.bg.

Организатор е екипът на Варненска туристическа камара, а председателят й Илин Димитров ще даде началото на форума точно в 10 часа с онлайн връзка между морската ни столица Варна и столицата на България – София, чрез която представител на Министерството на туризма ще се включи с актуална информация. Щафетата ще бъде предадена на концесионера на морските ни летища във Варна и Бургас за данните към днешна дата относно очакваните полети и посетители.

Ново туристическо бижу: Лабиринт в скалите на 60 км от Добрич ще привлича туристи това лято

Онлайн събитието включва още: представяне на програмата на Община Варна за юбилея на града „Варна – 100 години курортен град“; информация как се подготвят преките ни конкуренти от съседните държави (Турция, Хърватска и Черна Гора) за сезона; панел с повечето големи входящи ТО, планирани резервации и мнението им за предстоящият сезон; презентации на партньори на ВТК и много други интересни теми. В 14-ото издание на форума в отворена лекция за първи път ще се включат университети, колежи и училища, в които изучават туризъм.
Калин Сутев – представител на DER Touristik за България, ще бъде модератор на панела „Рестарт на входящия туризъм“, в който ще се включат още Нина Чамова – генерален директор на Сънтурс, и Иван Грошев – управител на МТС България. Бойко Манев и Вилян Василев ще се включат в панела „Рестарт на хотели, ресторанти и развлекателни заведения“. В онлайн форума ще участва и д-р инж. Миглена Плугчиева – извънреден и пълномоще посланик на България в Черна гора.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията