Slide
Slide

На плаж в планината – вече е възможно!

Разлог. Голф комплекс в България вече изкушава родните ни туристи с нови и интересни възможности за предстоящия летен сезон. Гостите на Пирин голф ще се наслаждават не само на живописната планинска гледка със здравословен въздух, но и ще имат възможност да отидат на плаж в горещите дни. На територията на красивия комплекс има изградени три езера с гумено и чисто дъно, които са като басейн. Две от тях ще бъдат с плаж, на който вместо пясък ще има фина трева, като третирането на тревните площи ще бъде по стандарта на ETP – част от международна голф верига, съответно няма да има никакви паразити.

Избраха българин на ключова позиция в международния туризъм

MVT Studio’s и bgtourism.bg запечатаха красотата и естествения звук в Ботаническата градина

Гостите ще може да бъдат обгрижвани с индивидуален кетъринг – храни и напитки, съобщиха за bgtourism.bg от комплекса. Петзвездното бижу в Югозападна България може да посрещне накуп близо 200 гости в петзвездния си хотел и има още 300 апартамента в четиризвездния апартаментен комплекс. В Пирин голф собствениците на имоти са общо 1 000. Сред най-честите посетители са българи, руснаци и чужди туристи от съседните ни държави.

Спа центърът на Пирин Голф и Кънтри Клуб е разположен на площ от 5500 кв.м. и е пряко свързан с вътрешен вход с Пирин Голф Хотел и Спа 5* и Ваканционни СПА апратаменти 4*. 

Проектиран е на различни по тип термални и терапевтични  зони, всяка от които има своя локална спа рецепция  и характеристика.
Спа Центърът на Пирин Голф Клуб предлага спокойствие, релакс и конфеденциалност. Освен с общите си просторни зони, тук са изградени спа апартаменти с термални съоръжения, предназначени за индивидуално ползване срещу допълнително заплащане.

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията