Slide
Slide

Бургас. Управителят на Замъка „Влюбен във Вятъра“ Янко Кръстев е назначен за Посланик на Историческия туризъм, научи bgtourism.bg. Това стана с решение на Комитета по туризъм на Центъра за икономическо развитие на ОНД, съобщава организацията.

Припомняме, че ОНД (Общността на Независимите Държави) е регионална международна организация, имаща за цел да регулира сътрудничеството между страните, по-рано влизащи в състава на СССР. Състои се от 11 от 15-те държави от бившия Съветски съюз.

От 24 март 1994 г. са официално установени официалните връзки с Европейския съюз, особено в рамките на програмата TACIS и на организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), търговията и туризма.

Ключовата роля на Замъка за родния туризъм отдавна надхвърли регионалните рамки и от години наред е сред водещите Европейски дестинации. Българската забележителност на Георги Тумпалов многократно е била домакин на туристически форуми и на държавите от Черноморския регион.

Официалната церемония по встъпването в длъжност ще бъде след откриването на туристическия сезон и ще се състои в Замъка в присъствието на представители на държавите членки на Общността.

Тази ключова длъжност в толкова голям и значим за нас туристически пазар несъмнено ще допринесе за увеличаване на туристическия поток не само към родното Черноморие, но и към всички туристически обекти в България.

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията