Slide
Slide

Дубай. Най-високият инфинити басейн в света започна да посреща посетители.

Зашеметяващите снимки на туристите от новата забележителност показват, че това място ще бъде едно от най-популярните не само в Дубай, но и в цял свят.

През ноември официално откриват SUSHISAMBA в Дубай

„The Aura Skypool“ в Дубай е първият в света 360-градусов инфинити басейн и е разположен на огромните 200 м (656 фута) над земята.

В Дубай направиха най-високото виенско колело в света, атракцията отваря на 21 октомври (снимки)

Намира се на 50-ия етаж на 52-етажната кула Palm Tower на остров Палм Джумейра, съобща The Daily Mail.

Снимките, които посетителите на атракцията започнаха да пускат в социалните мрежи показват, че твърденията на създателите му за „безкрайни гледки“ към величествения силует на Дубай от лагуната със сини плочки не са празни.

Нова атракция в Дубай: Туристите ще се гмуркат в подводен град (снимки+видео)

Гостите се изкачват до басейна Aura Skypool с помощта на специални асансьори. Атракцията отваря врати всеки ден от 10 часа, а цените за посещение започват от 45 долара. Най-високата цена за пропуск е 165 долара и включва  целодневното изживяване VIP Island.

През април врати отвори The View at The Palm – 360-градусова наблюдателна площадка, която се намира на 52-ия етаж.

18 етажа от небостъргача са заети от хотел St. Regis, който включва 264 стаи за гости и 26 апартамента. Официалното му откриване бе през май т.г. Сградата е дом на разнообразни заведения за хранене и развлечения, има и директна връзка с Nakheel Mall – търговски център с 350 магазина, ресторанти и атракции.

Прочети повече на AURA SKYPOOL LOUNGE DUBAI

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията