Риу Хелиос Парадайз
Slide
Slide

Св. Влас/Слънчев бряг. Знаем, че за много от вас ваканциите са за удоволствие. Но освен разнообразие, морски приключения и вкусна храна, днес повече от всичко се нуждаем и от гража за здравето.

Здравословна и балансирана диета

Ако има нещо, с което бюфетите на RIU са известни, това е тяхното многообразие. На закуска гостите откриват различни видове пълнозърнест хляб, свежи храни и станции за готвене на живо, където готвачите предлагат омлет с избраните от вас съставки.

За обяд и вечеря винаги гостите намират селекция от разнообразни салати, в допълнение към различни съставки за приготвяне на собствена си салата. Освен това станциите за готвене на живо с риба или месо от деня позволяват на туристите да добавят последния щрих към здравословното и балансирано хранене.

Програма за упражнения

След като разгледахме гастрономическата част, не можем да забравим упражненията. От съществено значение е да комбинирате здравословна диета с някакъв вид физическа активност. В RIU хотели ще намерите голямо разнообразие от спортове, които да практикувате, за да останете активни по време на вашата почивка.

Програмата RiuFit включва тонизиращи класове, кардио упражнения, разтягане и релаксация както във фитнеса, така и на басейна. Консултирайте се с часовете и дейностите, които екипът за анимация в Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise и Riu Helios Bay е подготвил за вас.

Можете да се насладите и на други спортове на открито. Мултифункционални плошадки за футбол, баскетбол, волейбол и тенис са на разположение на гостите както в часовете за спортна анимация, така и за самостоятелно ползване.

RIU предлага офис с дъх на море – красиви морски изгледи, залези и вкусна храна

Гостите на Riu Palace Sunny Beach и Riu Helios Paradise могат да се научат да играят petanque или по-известна като боча.

Все повече български туристи избират хотелите на RIU за своята ваканция

Мястото на брега на морето, на което са построени хотелите се слави със своят чист въздух, подходящ за рехабилитация на респираторни и белодробни заболявания. Местните хора казват, че разположението е уникално, заради планинския и морския въздух, при което се получавала специфична йонизация на въздушните маси над района. Именно тази даденост дава възможност за профилактика и лечение на различни заболявания на белите дробове и дихателните пътища.

Морските хотели на RIU домакинстват на имиджови конферентни събития

Хотелите предлагат възможности за бързо ходене и плуване. В края на месец юни ще заработят и центровете на масажи на открито, наред с богатото спа меню на Spa & Welness комплексите към двата хотела.

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay, Suneo Helios Beach
saleshelios@tts.bg

Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до петък от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081

* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/
http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/
https://riupravets.bg/

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията