Slide
Slide

На твоето любимо място на брега на морето – сред природата, с всички познати удобства и приятни изненади clubhotel Riu Helios Paradise 4* и Riu Palace Sunny Beach 5*, Св. Влас са първите морски хотели в България от известната верига Riu Hotels and Resort, които посрещнаха първите си гости на 20 май 2021г.

Конферентният център на Riu Palace Sunny Beach 5* бе избран за голяма национална конференция. При безпрецендентни мерки за безопасност, хотелът посрещна високопоставени гости, лекари с международно признание и именити вирусолози на България.

Riu Palace Sunny Beach 5* успя отново да е в синхрон с новостите в конферентен туризъм. Залата от 450 кв.м беше внимателно подредена за съответния брой делегати, съобразен с изискванията на Министерство на здравеопазвнто и протоколите за MICE туризъм, изготвени от международната одиторска компания Preverisk специално за Riu Hotels and Resorts.

Все повече български туристи избират хотелите на RIU за своята ваканция, световноизвестната верига отваря 4 от морските си хотели

В допълнение – всички лекции от залата бяха излъчвани по телевизорите във всяка една стая на хотела.

През същият период, Riu Helios Paradise 4* бе домакин за поредна година на Конференция по иновации в акушерството и гинекологията, организирана от професор Петър Петров, председател на Българското научно дружество по акушерство и гинекология и управител на МБАЛ Св.Мина ЕООД гр.Пловдив.

Събитийният живот в туризма започва да се раздвижва! Ето какви са впечатленията на организаторите на първите мероприятия край морето

Делегатите на двете събития се радваха на хубавото време и на всички услуги, включени в 24h all inclusive. Педиатри и гинеколози участваха и в флашмоб, организиран на амфитеатър на Riu Helios Paradise, „символ на надеждата да изпратим вируса“, който продължи с български народни танци.

За гостите, които биха се притеснявали да пътуват, Riu Hotels предлагат гъвкави условия за анулации: безплатни анулации до деня на настаняване за всички гости, резервирали през уеб сайтовете на хотелите.

На разположение на гостите в Riu Helios Paradise са 5 басейна, спортни площадки, детски площадки, водни пързалки, бебешки басейн, 5 ресторанта, от които тематични – Италински, Български, Азиатски и среиземноморска кухня, 5 бара, безплатен интернет на територията на хотела, Spa & Wellness center, спортна анимация за деца и възрастни, мини клуб, както и безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред хотела и на басейните.

Риу Хелиос Парадайз

Петзвездният хотел Riu Palace Sunny Beach, който е само за възрастни, предлага 24 часа all inclusive със селекция от пъвокласни вносни алкохолни напитки, разнообразие от коктейли, изискано обслужване и разнообразна кухня в основен бюфет ресторант, 3 тематични ресторанта, капучино сладкарница, както и в някои от четирите бара: Лоби бар, Бар Басейн, Лаунж бар или Lounge 24 бар.

Хотел Riu Helios Bay в Обзор отваря на 28 май, предлага релакс за цялото семейство

С открит инфинити басейн с бар-басейн и директен достъп до плаж с безплатни шезлонги и чадъри. СПА и уелнес центърът предлага закрит басейн с хидромасажна зона, безплатна сауна и парна баня, както и с широка гама от масажи и козметични процедури. За гостите, които искат да останат във форма по време на почивката си, има безплатен фитнес, тенис корт, многофункционално спортно игрище за мини футбол, баскетбол и волейбол, както и фитнес програма Riufit и голямо разнообразие от дневна и вечерна анимация.

Вашата ексклузивна звездна почивка на брега на морето в Riu Hotels and Resorts: 

Специални предложения, валидни до 31 май (включително)

 Riu Helios Bay

Ексклузивна оферта на база Аll Inclusive за двама възрастни с 2 деца до 12 навършени години, на цени от 197.50 лв. на нощувка, в периода 28 май – 10 юни включително и от 263 лв в периода 11 – 16 юни включително, в хотел Riu Helios Bay – Обзор. Оферти за двама възрастни с едно дете до 12 навършени години започват от 130 лв на нощувка в периода 28 май – 10 юни включително и от 181 лв в пеирода 11 – 16 юни включително.

Riu Helios Paradise

Ексклузивна оферта на база Аll Inclusive 24h за двама възрастни с 2 деца до 12 навършени години, на цени от 252,50 лв. на нощувка, в периода 22 май – 10 юни включително и от 322.50 лв в периода 11 – 16 юни включително, в хотел Riu Helios Paradise – Слънчев бряг. Оферти за двама възрастни с едно дете до 12 навършени години започват от 184 лв на нощувка в периода 28 май – 10 юни включително и от 232 лв в пеирода 11 – 16 юни включително.

Безплатен ъпгрейд към стая с гледка море.

Riu Palace Sunny Beach

Двойна стая на база Аll Inclusive 24h, на цени от 208 лв. за двама на нощувка за престой в периода 22 май – 10 юни включително и от 255 лв в пеирода 11 – 16 юни включително, в хотел Riu Palace Sunny Beach.

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay, Suneo Helios Beach
saleshelios@tts.bg

Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до петък от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081

* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/
http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/
http://heliosbeach.bg/
https://riupravets.bg/

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията