Slide
Slide

Добрич. Огромно благодаря казваме днес на големия брой поздравления, които получихме по случай 3-ия рожден ден на Национална информационна агенция Bgtourism.bg. Проектът започна точно преди 3 години в Добрич, който бързо успя да се превърне във водещ източник на информация в областта на туризма и за този период вече събра аудитория от 3 милиона читатели, според Google Analytics.

С появата на медията потребителите и бизнеса станаха по-информирани и имат своя доказан източник на информация. Най-голямата награда, която ние днес получаваме е огромното доверие на читателите! За нас 9 юни не е само дата на начало на проекта ни преди 3 години, в който започнахме стъпка по стъпка през лятото да създаваме медията, а знакова дата, на която се отбелязва Международния ден на приятелството – да заявим, че сме истински приятел на туризма в България и по света, и да осъзнаем отговорността си ежедневно и коректно да информираме своята сериозна вече аудитория!

Bgtourism.bg посреща новия летен туристически сезон и третия си рожден ден с 3 милиона читатели

Благодарим на всички, които обичат туризма, че оценяват нашите усилия да отличаваме добрите примери и да задаваме позитивната посока в индустрията, защото в днешно време е много лесно да се трупа трафик с жълти и недоказани новини, драматични заглавия, заблуждаване на аудиторията с манипулирани броячи, с всяване на излишно напрежение. Живеем във време, в което има непочтеност и силно изразено его! Ние доказахме точно обратното – че аудиторията търси и иска медия, която да е бърз и надежден източник на информация, и не само – търси и медии, които да вдъхновяват! Радваме се, че сте оценили, че ние сме една от тези медии в онлайн пространството!

Помагани, че имаме опита и образованието в журналистика, в туризма, в дигиталния маркетинг и огромния ни стремеж да бъдем полезни!

Добрите думи от обажданията, съобщенията, поздравителните адреси, ни показва, че сме тръгнали по правилен път. Огромно благодаря днес казвам на всички партньори, с които заедно постигаме своите отлични резултати, както и на целия екип на Bgtourism.bg в страната за безпристрастната и професионална работа! Нашият 25-годишен опит в медиите е показал, че има значение кой и кога Ви информира! Благодаря Ви!

РУСЛАН ЙОРДАНОВ
Собственик на Bgtourism.bg

“Иновацията различава лидера от последователя” – Стив Джобс

Руслан Йорданов – Собственик на Bgtourism.bg, снимка Момчил Тодоров

ПОЗДРАВИТЕЛНИ АДРЕСИ

Министърът на туризма

Поздравявам Ви по повод 3-ия рожден ден на сайта bgtourism.bg.

За тези три години Вашата медия се доказа като бърз и надежден източник на информация в туристическата сфера. А в условията на световна пандемия, когато туризмът е един от най-потърпевшите сектори, Вие се утвърдихте като верен ориентир както за обществото, така и за туристическия бизнес.

Използвам повода да благодаря на Вас и екипа Ви за активното и безпристрастно отношение към всички теми, свързани с българския туризъм. Публикациите и темите, които повдигате, са от съществено значение за разкриване потенциала на България, предлагаща множество видове туристически продукти.

Надявам се и занапред да популяризираме невероятните възможности, които предлага страната ни като туристическа дестинация.

Желая Ви крепко здраве, много щастие и високи професионални постижения!

Честит празник!

СТЕЛА БАЛТОВА
Министър на туризма


Кметът на община Добрич

За мен е привилегия да Ви поздравя по повод 3-ия рожден ден на най-успешната електронна медия в България, която за кратко време се превърна с четен и авторитетен партньор на институции, физически и юридически лица, граждани.
Bgtourism.bg доказа, че с много труд, усърдие и постоянство, когато си коректен, последователен и вярваш с собствените си възможности, постигаш успехи.
За нас е радостен факта, че Вашата медия не спира да вдъхновява с публикации за Добруджа, за кратотата на нашия край, за необятното величие на добруджанската шир-
Неоценимо е и отстояването на добрите новини, което намира положителен отзвук не само у нас, но и в чужбина.
със своите 3 милиона читатели, bgtourism.bg доказа необходимостта от етичност и професионализъм, когато поемаш отговорността да бъдеш близо до хората и да ги насърчаваш.
Пожелаваме на Вас и на екипа на Bgtourism.bg много здраве, нови хоризонти за успешна реализация и споделени вдъхновения.
Бъдете верни на своите читатели и продължете да докосвате сърцата!

Честит 3-ти рожден ден
ЙОРДАН ЙОРДАНОВ
кмет на община Добрич


Български съюз по балнеология и СПА туризъм

От името на Управителния съвет на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и лично от свое име бих искала да Ви поздравя с третия рожден ден на Национална информационна агенция Bgtourism.bg!
За 3 години, Вие успяхте да се утвърдите като най-предпочитания източник за информация в областта на туризма, а достигнатите 3 милиона читатели са доказателство за високия професионализъм, с който сте отдадени на каузата Bgtourism.bg!
Продължавайте с амбиция, креативност и коректност да отразявате новините от туристическата индустрия!

Честит празник!
СИЙКА КАЦАРОВА
Председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм
Вицепрезидент на Европейската СПА Асоциация

MEDIA Awards ‘2021: Bgtourism.bg получи наградата за най-добра онлайн медия за туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията