Руслан Йорданов - Собственик на Bgtourism.bg, снимка Момчил Тодоров
Slide
Slide

Bgtourism.bg посреща новия летен туристически сезон и третия си рожден ден с 3 милиона читатели. Само за последните 12 месеца аудиторията на медията е добавила още 1 милион нови уникални потребители, според Google Analytics. 77,35% от читателите ни са от цялата страна, а в ТОП 5 на държавите по посещаемост са: България, Германия, Съединените щати, Великобритания и Испания.

 ТОП 10 на аудиторията на Bgtourism.bg по държави

Днес Bgtourism.bg е желан източник за информация в областта на туризма и предпочитан партньор сред най-големите и авторитетни компании и организации у нас.

Благодарим на всеки наш читател! Благодарим на всички наши партньори, с които заедно постигаме успехите си!

3 години – отговорност, отдаденост, отношение!

Фейсбук отчита, че новините ни през последния месец са достигнали до близо 700 000 души, а данните на Google Analytics категорично посочват, че ежедневно расте интереса към медията – има утвърдена сериозна аудитория, която разчита на нашата информация.

ТОП 10 на аудиторията на Bgtourism.bg по градове в България

Точно преди година празнувахме втори рожден ден с 2 милиона уникални потребители. Година по-късно – с много труд и почтеност, надградихме резултата, достигайки до 3 милиона читатели.

Благодарим на всички за огромното доверие! Това ни задължава и показва посоката на медията, която с появата си направи бизнеса и потребители по-информирани! Днес Bgtourism.bg e един от най-успешните брандове в България и точен барометър за случващото се в туризма в страната и по света.

MEDIA Awards ‘2021: Bgtourism.bg получи наградата за най-добра онлайн медия за туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията