Снимки Руслан Йорданов
Slide
Slide

Кранево. Пролетта превърна ваканционно селище „Терма вилидж“, намиращо се в Кранево, в малък рай през юни. В момента гостите се радват на красивите градини с цъфналите рози, чийто аромат допринася за истински и неповторим сезонен релакс.

Домакините обявиха две нови предложения за своите петзвездни хотели, които предлагат богати СПА възможности и прекрасен плаж с фин пясък.

Офертата „Русалии“ в хотел „Терма Еко“ е за периода 18-24 юни 2021 г.

и включва настаняване в стилни уютни помещения, СПА релакс, вътрешен минерален басейн, външен басейн с водна пързалка, сауна, парна баня, контрастен душ, външно джакузи, чадър и шезлонги на плажа, както и анимация за деца.

Туристите имат възможност да изберат вида изхранване, а цената за нощувка е на помещение. Припомняме Ви, че комплексът е от затворен тип и дава допълнително спокойствие и сигурност за своите гости.

С подробна информация за офертата може да се запознаете ТУК

5-звездният Терма палас, който се радва на голям интерес сред туристите заради СПА възможностите си, уюта и здравословните кулинарни изкушения, обяви през юни отстъпки от 25% за единично настаняване и 20% от цени рецепция за всички помещения.

ТОП оферта Ранно лято с отстъпки до 25% в Терма палас

В цената домакините включиха безплатно ползване на басейн с топла минерална вода (32 °C), японски бъчви – топли минерални вани -34 градуса, външно джакузи (35-36°C), външен шоков басейн, финландска сауна, солна стая, билкова стая, парна баня, кнайп пътека, вани за крака, ледено ведро, контрастен душ, фитнес, безплатен сейф, плажна зона с шезлонг и чадър на плажа, електромобил до плажа по график /разстояние до плажа 250 м. и др.

С подробна информация за офертата може да се запознаете ТУК

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията