Снимка Хайлайф/ВИП Комюникейшън
Slide
Slide

София. Национална информационна агенция Bgtourism.bg получи наградата за най-добра онлайн медия за туризъм. Призът бе връчен по време на десетото издание на годишните награди за журналистика – MEDIA Awards 2021, организирани от агенцията за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Церемонията се проведе в Музей-галерия АНЕЛ в София, а събитието съвпадна с 15-ия рожден ден на организаторите.

Bgtourism.bg високо цени усилията на ВИП Комюникейшън и благодари за голямата награда, като връчи на управляващите съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев грамота за принос за развитието на медиите и туризма по случай юбилея.

9-годишният Боян Цветков, син на загиналия в трагичен инцидент преди година телевизионен водещ Милен Цветков, получи почетната награда за своя баща на церемонията. „Няма да ставам журналист като моя баща“, категоричен бе наследникът на Милен Цветков.

Снимка Хайлайф/ВИП Комюникейшън

Почетно отличие и за друг титан на българската журналистика – Георги Коритаров, две месеца след кончината му,  бе връчено на  Кристина Абаджиева, директор Новини в телевизия Европа.

Звезди на вечерта бяха легендите на българската поп музика Джина Иванова от Трамвай № 5, Иван Иванов от група Кукери, Кристина Димитрова, Диана Дафова и младите надежди на българската сцена Мартина Иванова и Цвети Радойчева.
Сред наградените журналисти и медии бяха Мира Добрева, Неделя Щонова, Виктор Касъмов  и Балканика ТВ, Гергана Найденова, Гергана Маринова, Светослава Рудолф, Мария Дамянова, Диана Радева, Елисавета Сачанска, Григори Недялков, Георги Крумов и Телевизия Туризъм, Васко Мавриков, Агент Иван Тенев и други.

Благотворителната кауза на церемонията подкрепя нова детска градина близо до столицата на РС Македония – Скопие, която се изгражда с дарения. Ще бъдат  закупени люлки и пързалки за двора на детската градина.
В подкрепа на каузата с ново амплоа – художник, бе политическият репортер и редактор Милена Минчева. Нейни картини бяха включени в благотворителната вечер.

Снимка Хайлайф/ВИП Комюникейшън

Партньорите на PR-агенцията осигуриха подаръци и награди за призьорите – ФРЕШ ПРИНТ, Рефан, българо-македонският туроператор Май Травел, морската къща за гости РАЯ в село Варвара, центърът за красота БРАНКОВ в София, творецът Пеньо Иванов.

Генерален спонсор на десетото издание на годишните награди за журналистика – MEDIA Awards 2021 е  СПА КОМПЛЕКС ОРФЕЙ. Истинският дворец на здравето предлага  всички условия за  прилагане на най-съвременна  профилактика и балнеолечение, възстановяващи и разкрасяващи процедури. Хотелът е с чудесни и богати възможности за релаксираща почивка, за конгресни и бизнес прояви, фирмени и семейни тържества, за спорт и разнообразни развлечения в спокойна и красива  среда.

Златният спонсор на събитието – New Revital, създаде гамата висококачествени хранителни добавки Муракол Протект, за да подпомогне нормалния режим на хранене, чрез доставяне на вещества, необходими за подсилване на имунната система и общ метаболизъм, поддържане на нормалната сърдечна дейност, доброто функциониране на стомашно-чревния тракт, централната нервна система, костите и ставите.

Агенция VIP COMMUNICATION и нейните управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев са носители на почетни дипломи и награди.
Те са организатори на годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Националните Медицински Награди, Черноморските Оскари и Балканските Бизнес Награди.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията