Slide
Slide

Сандански. 5-звездният термален комплекс в град Сандански Медите Спа Резорт и Вили, който бе избран от World Luxury Hotel Awards за „Най-добър луксозен Спа резорт в Източна Европа“, вече е празнично украсен и очаква своите гости за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Хиляди светещи лампички са превърнали това място в приказно. Тази година декорацията в злато и сребро прави атмосферата в хотелския комплекс още по-вълшебна и празнична.

ОФЕРТА – КОЛЕДА В МЕДИТЕ СПА РЕЗОРТ И ВИЛИ

Класическите коледни цветове – червено и зелено, са заменени с перфектната алтернатива – злато и сребро, които са символ на успеха.

Празничната украса придава стил и лукс на коледна атмосфера в хотелския комплекс в Сандански, който е любимо място за СПА и релакс заради комфортната и елегантна обстановка. За Нова година ще има богата развлекателна програма с основен изпълнител Яница.

ОФЕРТА – НОВА ГОДИНА В МЕДИТЕ СПА РЕЗОРТ И ВИЛИ

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията