Slide
Slide

Златни пясъци. Ако търсите място за лятна ваканция, което да е на няколко крачки от плажа и да вдъхновява с великолепния си морски пейзаж, курортът Златни пясъци и Хотел & СПА Астера ще Ви предложат прекрасни брегове и плажове с фин златист пясък, море с чиста вода, която остава топла и през нощта, в съчетание с уникален природен парк и здравословен морски климат. Лятото в Хотел & СПА Астера започна на 1-ви юли.

Първите гости са от Румъния, Германия и Полша, а за българските туристи хотелът предлага различни възможности за настаняване – нощувка със закуска или All  Inclusive както и допълнителни преференции, ако се направи резервация онлайн през новата система на хотела.

Хотел Астор Гардън в курорта Св. св. Константин и Елена – покана за морско пътешествие сред красива природа, стилен интериор и кулинарни удоволствия (снимки+видео)

До 15-ти юли получавате 15 % отстъпка за своята ваканция през юли, август или септември в Астера, като цените започват от 102 лв. на човек на ден.

Стаите на хотела са просторни, уютни и предразполагащи към пълноценна почивка. Обзавеждането впечатлява със съвременен дизайн, уникален стил и изисканост. На територията на хотела има два ресторанта, лоби и витамин бар, тераса с прекрасна гледка към морето, открит и закрит басейн.

Хотел Балнео & СПА Азалия – здраве от морето, минералната вода и морския климат в курорта Св. св. Константин и Елена

За подобряване на тонуса и кондицията, СПА и Уелнес центъра на хотела предлага хармонична и здравословна среда, в която да си починете, да се отпуснете, да държите настрана стреса и преумората и да се заредите с енергия и добро настроение. Можете да изберете масаж, терапия за лице или тяло, хидротерапия, калолечение с лечебна лиманна кал с високо съдържание на биологично активни органични и минерални вещества, микроводорасли и микрофауна, терапии за по-красив силует, лечебни или балнео програми.

Вила Чинка в курорта Св. св. Константин и Елена – средиземноморски шик за ценители (снимки+видео)

Хотел & СПА Астера се намира в центъра на курорта Златни пясъци, а гледката е към живописен плаж и морето.

Stitched Panorama

За контакти и повече информация:

www.asterahotel.com

+359 885 255 005

reservations@asterahotel.com

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията