Вила Чинка
Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена. Курортът Св. св. Константин и Елена е красив през всички сезони, но лятото тук винаги е различно. Ако търсите уникално място за завръщане край брега, за изгреви с аромат на морска пяна и нощи в сатен и отмора край пристана, Вила Чинка ще Ви очарова с елегантния си шик и ще Ви подари безброй нюанси в морско синьо.

Мястото е съвсем ново – отвори врати през миналото лято като част от 5-звездния Хотел Астор Гардън, за да предложи на своите гости различна ваканция край брега на морето. Разположена край уединен залив с пленителна гледка, Вила Чинка е съчетание от живописен пейзаж, златист плаж, средиземноморска архитектура и стилна атмосфера.

Хотел Приморски в курорта Св. св. Константин и Елена – лятна ваканция сред уникална архитектура само на няколко крачки от плажа (снимки+видео)

Вила Чинка е сред най-модерните ексклузивни кътчета по Северното ни Черноморие. Историята разказва за славните битки на великия мореплавател Марко Чинка и божествени русалки, които днес чрез интериора приканват за наслада в уединение и разкош.

Вилата приема гости само над 18 години и се отличава с 11 ексклузивни апартамента, обзаведени с естествени материали в бохемски стил.

Разходете се по мостика, насладете се на спокойните утрини. Отворените пространства тук естествено се вливат едно в друго, за да предложат удобство, комфорт и лукс.

Хотел-галерия Графит – ърбан екстериор в центъра на Варна, класическо портфолио от бизнес услуги и интериорна концепция, които покриват напълно изискванията на съвременния пътник

Съчетайте релакса край басейна с авторски коктейл. Разходете се по плажа или се отпуснете в хамака. От лаундж и релакс зоната се открива красива гледка към хоризонта. Ако сте ценители на изисканата кухня, опитайте специалитетите на ресторант Вила Чинка. Тук ще Ви предложат италиански шик и средиземноморски вкус с авторски почерк. Подарете си кулинарна наслада в елегантната зала на ресторанта или на терасата с морска панорама.

През Лято 2020 Вила Чинка предлага настаняване от 175 лв. на човек с включена закуска.

На Ваше разположение са плаж, открит басейн на метри от морето, модерен ресторант и лаундж бар. Гостите,  любители на СПА преживяванията, могат да се поглезят с всички удобства в Хотел Астор Гардън на метри от вилата, както и да ползват безплатен достъп до всички зони на СПА комплекса Аквахаус Термал & Бийч в курорта Св. св. Константин и Елена. Всички вътрешни и външни пространства на Вила Чинка предлагат максимално защитена от Covid-19 среда.

За контакти и повече информация:

www.villachinka.com
reservations@villachinka.com
+359 52 81 77 60

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията