Хотел Приморски
Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена. Ако представите Ви за лятна ваканция не включват само море, слънце, хотели и пясък, а търсите нещо повече – почивка на красиво място, където да се чувствате уютно и комфортно, да подобрите имунитета и здравето на децата, да се погрижите за добрия тонус на духа и тялото, да опитате вкусни морски специалитети и да се наслаждавате на красиви гледки край морския бряг – препоръчваме Ви курорта Св. св. Константин и Елена. Известен с уникалното съчетание на вековен парк, морска и лечебна минерална вода, първият морски курорт на България с над 110 –годишна история е желано място за почивка.

Ако търсите хотел, който едновременно да Ви впечатли и да не Ви ограничава от правилата на All Inclusive предлагането, настанете се в Хотел Приморски – едно съвсем ново място, отворило врати през лятото на 2019 година в самия център на Св. св. Константин и Елена, само на няколко крачки от плажа. Локацията е атрактивна. Като иновативна концепция хотелът е съчетан с търговски център, а мястото  впечатлява с уникалната си архитектура, необичайни вътрешни пространства и интересни интериорни решения. Ще Ви очарова с вътрешния си двор, изпълнен със зеленина и цветя, с часовниковата кула и малката амфитеатрална сцена, с дискретните магазинчета, с аромата на кафе и сладки.

Хотелските стаи са комфортни, интериорът е максимално изчистен и удобен.

През лято 2020 Хотел Приморски предлага настаняване на цени от 100 лв. на стая на ден на база Room Only. Осигурен е престой в максимално защитена от Covid-19 среда според изискванията за безопасност, хигиена и дезинфекция. Като комплимент за гостите е свободният достъп до водната зона на термалния комплекс в курорта по време на целия престой.

Седнете в кафенето на търговския център с чаша ароматно кафе, събирайте слънце и здраве на плажа, отидете на СПА с минералната вода на курорта,  разходете се в парка, опитайте средиземноморската, ливанската или интернационална кухня, която предлагат ресторантите в Св. св. Константин и Елена. Мястото ще Ви очарова и ще поискате да дойдете пак.

За контакти и повече информация:

www.hotelprimorski.com

+359 52 810 300

reservations@hotelprimorski.com

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията