Хотел-галерия Графит
Slide
Slide

Варна. Не са много местата във Варна, където може едновременно да усещате пулса на големия град, да сте в динамиката на деня и в същото време да сте в спокойно и комфортно пространство. Графит не е само хотел, но и модерен културен център, широко отворен за публиката. Локацията е атрактивна, в съзвучие с бързащите градски хора и задъхания ден, предлага да се усетите като част от общност, но също и да забавите темпото, да намерите уединение и да се отпуснете в приятна среда.

Хотелът впечатлява с многопластовата си атмосфера. Всеки един от 4-те етажа има свой стил и характер, постигнати чрез идеите на четирима български архитекти и дизайнери.

Етаж Честър съчетава консерватизма и изискаността на строгия Честърфийлд стил с модерни интериорни решения. Топлината на дървото се прегръща със стоманената прохлада на аксесоарите.

Етаж Карачи е вдъхновен от еклектичния шик –  барокови мебели и сюрреалистични елементи. Решителният щрих са цветовете – ярко червено и тюркоазено синьо.

Другият етаж е решен в графитния нюанс и минимализма на черно-бялото – една елегантна препратка към изтънчеността и финеса на английското каре.

Етаж 4 елемента е мястото, където човек се среща с природата – земя, въздух, вода и … светлина. Много светлина. Светлина, която обгръща като нежен воал.

Хотел Приморски в курорта Св. св. Константин и Елена – лятна ваканция сред уникална архитектура само на няколко крачки от плажа (снимки+видео)

Хотел-галерия Графит предлага 49 стаи за единично или двойно настаняване и 6 апартамента. На Ваше разположени са различни зали и пространства за конференции, обучения, презентации, бизнес срещи и лични събития.

Релакс зоната с вътрешен басейн на последния етаж разкрива панорамна гледка и предразполага към релаксация и наслада за сетивата.

Ако искате да хапнете вкусно, ресторант Red Canapé е мястото, където със сигурност ще Ви изненадат приятно и ще Ви предложат кулинарни изкушения от българската, средиземноморска и интернационална кухня.  Започнете деня с кафе и завършете вечерта с питие в Graffiti Café – алтернативен поглед към същността на деня и нощта, безкомпромисен подбор на музика и вкус. И накрая не пропускайте да се потопите във вселената на Галерия „Графит“ – мястото за нова градска култура, където изкуството се предлага във всичките му форми и изразни средства.

Резервирайте своя престой в Хотел-галерия Графит с изцяло обновена резервационна система и се възползвайте от специални летни предложения, намаления и промо кодове на www.graffithotel.com

Всички обекти в хотела работят в максимално защитена от Covid-19 среда и изпълняват предписанията на здравните власти за хигиена и дезинфекция.

За резервации и повече информация:

www.graffithotel.com

reservations@graffithotel.com

+359 52 989 900

Последвайте Хотел-галерия Графит

във Facebook и Instagram

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията