Хотел-галерия Графит – ърбан екстериор в центъра на Варна, класическо портфолио от бизнес услуги и интериорна концепция, които покриват напълно изискванията на съвременния пътник
Хотел-галерия Графит – ърбан екстериор в центъра на Варна, класическо портфолио от бизнес услуги и интериорна концепция, които покриват напълно изискванията на съвременния пътник
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Не са много местата във Варна, където може едновременно да усещате пулса на големия град, да сте в динамиката на деня и в същото време да сте в спокойно и комфортно пространство. Графит не е само хотел, но и модерен културен център, широко отворен за публиката. Локацията е атрактивна, в съзвучие с бързащите градски хора и задъхания ден, предлага да се усетите като част от общност, но също и да забавите темпото, да намерите уединение и да се отпуснете в приятна среда.

Хотелът впечатлява с многопластовата си атмосфера. Всеки един от 4-те етажа има свой стил и характер, постигнати чрез идеите на четирима български архитекти и дизайнери.

Етаж Честър съчетава консерватизма и изискаността на строгия Честърфийлд стил с модерни интериорни решения. Топлината на дървото се прегръща със стоманената прохлада на аксесоарите.

Етаж Карачи е вдъхновен от еклектичния шик –  барокови мебели и сюрреалистични елементи. Решителният щрих са цветовете – ярко червено и тюркоазено синьо.

Другият етаж е решен в графитния нюанс и минимализма на черно-бялото – една елегантна препратка към изтънчеността и финеса на английското каре.

Етаж 4 елемента е мястото, където човек се среща с природата – земя, въздух, вода и … светлина. Много светлина. Светлина, която обгръща като нежен воал.

Хотел Приморски в курорта Св. св. Константин и Елена – лятна ваканция сред уникална архитектура само на няколко крачки от плажа (снимки+видео)

Хотел-галерия Графит предлага 49 стаи за единично или двойно настаняване и 6 апартамента. На Ваше разположени са различни зали и пространства за конференции, обучения, презентации, бизнес срещи и лични събития.

Релакс зоната с вътрешен басейн на последния етаж разкрива панорамна гледка и предразполага към релаксация и наслада за сетивата.

Ако искате да хапнете вкусно, ресторант Red Canapé е мястото, където със сигурност ще Ви изненадат приятно и ще Ви предложат кулинарни изкушения от българската, средиземноморска и интернационална кухня.  Започнете деня с кафе и завършете вечерта с питие в Graffiti Café – алтернативен поглед към същността на деня и нощта, безкомпромисен подбор на музика и вкус. И накрая не пропускайте да се потопите във вселената на Галерия „Графит“ – мястото за нова градска култура, където изкуството се предлага във всичките му форми и изразни средства.

Резервирайте своя престой в Хотел-галерия Графит с изцяло обновена резервационна система и се възползвайте от специални летни предложения, намаления и промо кодове на www.graffithotel.com

Всички обекти в хотела работят в максимално защитена от Covid-19 среда и изпълняват предписанията на здравните власти за хигиена и дезинфекция.

За резервации и повече информация:

www.graffithotel.com

reservations@graffithotel.com

+359 52 989 900

Последвайте Хотел-галерия Графит

във Facebook и Instagram

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията