Slide
Slide

Оаsis Resort & Spa е един от най-големите затворени комплекси по нашето черноморие, който и тази година ще посреща своите гости за една незабравима лятна почивка.
Предвид ситуацията, екипът на комплекса ежедневно следи и стриктно изпълнява всички изисквания и стандарти за безопастност, както на всички гости, така и на всички служители.
Ето една малка част от предимствата, които са доказателство, защо Oasis
Resort & Spa е едно от най-подходящите места за Вашата почивка през това лято.

-Комплексът се намира извън населено място, на един красив и спокоен залив между два летни курорта – Лозенец и Царево.

-Оазис е изцяло затворен комплекс, който се състои от нискоетажни сгради с големи зелени градини, широки алеи между тях и детски площадки.

– Комплекса предлага просторни семейни апартаменти с напълно оборудвани кухненски боксове и големи тераси, както и самостоятелно отделени, луксозни бунгала директно на пясъка, на метри от морето.

– Там ще намерите всичко необходимо на едно място! За удобството на всички гости, на разположение в комплекса има различни търговски обекти: супермаркет, магазини за дрехи и аксесоари, автомивка, обменно бюро, център за красота с фризьорски услуги, СПА център и фитнес.

-За здравето и спокойствието на всички гости, на територията на комплекса се намира медицински център и аптека.

-На разположение на гостите са 4 различни ресторанта с открити части и два изцяло открити бара на басейна и на плажа, в които са изпълнени всички изисквания за дистанция, а колегите ни следят стриктно за изпълнението на всички изисквания за дезинфекция.

-За любителите на спорта, Оазис разполага с два клей корта, разположени на чист въздух в красивата гора до комплекса, за максимален комфорт и спокойствие.

-За малките малчугани, в резорта се намира и Oasis Кids Club, които всяка година подговят безплатна детска програма за всеки ден с различни игри на открито в специално обособена дестка градина, на открито в комплекса, на басейна и на самия плаж.

-Oasis Resort & Spa разполага със самостоятелена плажна ивица дълга 500м. с достатъчен брой шатри, чадъри и шезлонги на необходимата дистанция. -Комплексът разполага с голям екип от санитари, който стриктно ще се грижи за цялостната дезинфекция на всички помещения за настаняване и общите части на комплекса.

-Предимство на локацията на Оазис е и голямото наличие на природни забележителности в околноста и в Странджа планина за желаещите разходка сред природата.

Научете повече за Oasis Resort & Spa, разходете се виртуално в целия комплекс и по плажа и изберете най-подходящия апартамент за Вас и Вашето семейство:

http://oasis-bg.com

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията