Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена. Ако желанията Ви за лятната ваканция са не само да се отдадете на слънце и плаж край морето, но и да подобрите здравето, имунитета и общия си тонус или да прогоните стреса и преумората,  курортът Св. св. Константин и Елена и Хотел Балнео & СПА Азалия ще Ви предложат отлични условия за морска и СПА почивка, с възможности за рехабилитация, профилактика и възстановяване  чрез силата на морето, лечебната минерална вода в курорта и благоприятния морски климат.

През Лято 2020 хотелът ще отвори врати в началото на юли с нов ресторант с панорамна гледка към морето. За новия туристически сезон хотелът предлага цени от 95 лв. на човек на ден с включена закуска.

Плажът на хотела отваря на 1 юни и очаква своите редовни  посетители.

Балнеология, СПА и Уелнес

В Хотел Балнео & СПА Азалия има уникален Медикал СПА център, в който освен релаксиращи, козметични и разкрасяващи процедури и атрактивни терапии за лице и тяло, са разработени специални лечебни програми. Това отличава балнео хотел Азалия от други СПА хотели. Ефективността от оздравителните процедури е заради целебните качества на използваната минерална вода, лечебна кал и микроводорасли, както и заради съвременното модерно оборудване с професионална апаратура на кабинетите в  Медикъл СПА центъра.

Вила Чинка в курорта Св. св. Константин и Елена – средиземноморски шик за ценители (снимки+видео)

След направените проучвания и физико-химичен анализ на минералната вода, използвана в комплекса е установено, че тя е подходяща за балнеолечение и балнеопрофилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, ортопедични, травматологични, кожни и гинекологични  заболявания.

Хотел-галерия Графит – ърбан екстериор в центъра на Варна, класическо портфолио от бизнес услуги и интериорна концепция, които покриват напълно изискванията на съвременния пътник

Всички лечебно-възстановителни програми се провеждат след медицински преглед и под наблюдението на специалист по Физикална и Рехабилитационна медицина. Ефективни са физиотерапиите с ултразвук, електролечение, вакуум и магнитолечение. При хидротерапевтичните процедури особено предпочитани са перлените и вихровите вани, хидромасажните минерални вани с водорасли, тангенторите, таласотерапията. Търсено е и лечебното действие на калолечението – метод, познат от древността. Благотворното съчетание на минерална вода с целебна лиманна кал и морския климат гарантира дълготраен и ползотворен ефект.  Съвременната апаратура позволява различни методи на лечение.

Хотел Приморски в курорта Св. св. Константин и Елена – лятна ваканция сред уникална архитектура само на няколко крачки от плажа (снимки+видео)

Хотел Балнео & СПА Азалия е остров на спокойствието сред забързания начин на живот – тук хора, подложени на стрес и нервно-психично напрежение могат да постигнат душевен баланс, релакс и хармония с природата. Във всички вътрешни и външни пространства на хотела, ресторантите, вътрешните и външните басейни и СПА центъра са създадени условия за максимално защитена от Covid-19 среда и се спазват предписанията на здравните власти за почистване, безопасно разстояние, хигиена и дезинфекция.

За контакти и повече информация:
www.azaliahotel.com
+359 52 358 808
+359 52 358 777
reservations@azaliahotel.com

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията