Slide
Slide

Будапеща. Wizz Air осъществи първия си редовен полет до международното летище в Абу Даби.
Това е забележителен момент в историята на унгарския превозвач, като първият полет бе между Будапеща и Абу Даби. Той кацна в столицата на Обединените арабски емирства вчера и ще бъде последван скоро от полети от и до Букурещ, а през септември – от и до София, Катовице и Клуж-Напока. С тези си нови услуги Wizz Air ще свърже 5 вълнуващи европейски града с Абу Даби и ще предостави чудесни възможности за своите пътници да посетят този колоритен град и да се насладят на неговите културни забележителности и туристически атракции.

Хотелите по морето започнаха да се пълнят, от днес – голяма и безпрецедентна офанзива на полските туристи

Днешната прекрасна новина съвпада с началото на новата ера на пътувания в Wizz Air с висока степен на хигиенизиране и дезинфекция. Наскоро авиокомпанията въведе редица засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от новите протоколи по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

От 7 август пускат два пъти седмично полети от София до гръцкия остров Миконос на цени от 29.99 евро

Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пасажерите са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане. От пътниците се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са призовавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището. Кликнете тук, за да видите новото видео с ключовите мерки за здраве и безопасност на Wizz Air.

Джордж Михалопулос, главен търговски директор на Wizz Air, каза: „Щастливи сме да отбележим осъществяването на първия полет на Wizz Air до Абу Даби, като плановете ни са да продължим да разширяваме мрежата си до столицата на Обединените арабски емирства. Нашите нови мерки за хигиена и безопасност ще дадат на клиентите ни увереността, че могат спокойно да разчитат на Wizz Air, за да посетят Абу Даби, на борда на една от най-зелените* флотилии в света. Ултра ниските тарифи и непрекъснато растящата маршрутна мрежа на Wizz Air ще допринесат също за по-нататъшното развитие на туристическия сектор в Абу Даби.“
НОВИТЕ МАРШРУТИ НА WIZZ AIR ДО АБУ ДАБИ

Маршрути
Честота
Будапеща – Абу Даби 2 пъти седмично
Букурещ – Абу Даби 2 пъти седмично
Клуж-Напока – Абу Даби 2 пъти седмично (от септември)
Катовице – Абу Даби 2 пъти седмично (от септември)
София – Абу Даби 2 пъти седмично (от септември)

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията