Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена. Курортът Св. св. Константин и Елена е покана за ваканция, която ще Ви зареди с щастливите емоции на лятото, незабравимите моменти с дъх на море, красотата на морските изгреви и безгрижните очертания на хоризонта. Известен с красивата си природа и уникалното си богатство от минерални води с доказано лечебно действие за човека, вече повече от век най-старият морски курорт в България е любимо място за почивка. Ако търсите летни изживявания на крачка от морския бряг,  Хотел Астор Гардън е Вашето  място.

Вила Чинка в курорта Св. св. Константин и Елена – средиземноморски шик за ценители (снимки+видео)

Разположен сред прохладата на естествена зеленина, 5-звездният хотел отваря вратите си за новия летен сезон на 13 юни и предлага на своите гости настаняване с изглед към морето или парка с усет за удобство, релакс и комфорт.

За летния сезон, Хотел Астор Гардън е със специално предложение от 109 лв. на човек на вечер с включена закуска и безплатен достъп до водна зона на комплекс Аквахаус Термал & Бийч.

Хотел Балнео & СПА Азалия – здраве от морето, минералната вода и морския климат в курорта Св. св. Константин и Елена

Гостите също така могат да се възползват от кулинарните изкушения на шеф Станислав Петков и майсторите в кухнята на ресторант Азаро, които са готови да изпълнят всичките Ви кулинарни желания и ще направят необходимото, за да изпитате истинска наслада от храната, която е винаги свежа, прясна и приготвена с внимание.

Хотел Приморски в курорта Св. св. Константин и Елена – лятна ваканция сред уникална архитектура само на няколко крачки от плажа (снимки+видео)

На разположение на гостите на хотела е СПА центърът, където можете предварително да запишете час за масаж или лечебна процедура, както и да се възползвате от лечебните програми на  уникалният комплекс Аквахаус Термал & Бийч.

Хотел-галерия Графит – ърбан екстериор в центъра на Варна, класическо портфолио от бизнес услуги и интериорна концепция, които покриват напълно изискванията на съвременния пътник

За повече информация и резервации:

www.astorgardenhotel.com 

reservations@astorgardenhotel.com

+359 52 817 700 

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията