Собствениците на заведения настояват да отворят от 1 февруари
София. Всички заведения за хранене да отворят на 1 февруари при спазване на всички противоепидемични мерки, действащи от преди забраната за работа, а нощните...
Програмата Meet with Confidence на IHG Hotels & Resorts поставя нов стандарт в провеждането...
София. През 2020, IHG Hotels & Resorts въведе специалната програма за организиране на срещи и мероприятия Meet with Confidence в отговор на новите специфични...
В края на януари ще бъде националната селекция за Bocuse D’Or
София. Предстои Bocuse D’Or България – изключително интересната и атрактивна национална квалификация за най-престижното професионално кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.
Състезанието ще се проведе...
Андрей Андреев: Стандартите на Inclusive collection, част от Hyatt гарантират най-високо качество!
Ще наблегнем на нашата Preferred club програма, предназначена за гости, които са изискват най-висок стандарт на обслужване
Андрей Андреев е управител на хотел Dreams Sunny...
Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско
Банско. Сарма от скариди, боб чорба с трюфел масло, пържена баница с козе сирене, свински гърди с мед и дюля, паниран телешки мозък върху...
Най-добрите балкански вина, отличени на Балканския винен конкурс 2020, в специален каталог
София. Два месеца преди провеждането на десетия юбилеен Балкански международен винен конкурс каталогът на наградените вина от предходната година бе публикуван. Медиен партньор на...
Търсят работещ механизъм за регулация на дивото и свободното къмпингуване
София. Проблемът с дивото и свободното къмпингуване е много сериозен и е крайно време да направим пътна карта на проблема и да приемем наредба...
Ново в RIU Pravets Resort: Безплатно настаняване на всички деца до 10 г., всяка...
На твоето любимо място сред природата с всички познати удобства и приятни изненади
Вече 10 години RIU Pravets Resort е символ на качество и висок...
Известният кулинарен критик Ив Силван остана очарован от вкуса на българските зеленчуци, той даде...
София. Ароматът и вкусовете на зеленчуците в България са невероятни, а българските готвачи трябва да останат верни на себе си. Това заяви популярният кулинарен...
Цвета Спасова: През 2023 г. дестинация Велинград очаква над 350 хиляди гости
София/Велинград. "През 2022 г. дестинация Велинград посрещна 336 545 гости, които реализираха 852 772 нощувки. Ако се запази тенденцията от последните години, когато отбелязвахме...