Известният кулинарен критик Ив Силван остана очарован от вкуса на българските зеленчуци, той даде...
София. Ароматът и вкусовете на зеленчуците в България са невероятни, а българските готвачи трябва да останат верни на себе си. Това заяви популярният кулинарен...
Над 200 собственици на заведения се събраха във Варна и обсъдиха бъдещи действия при...
Варна. Днес във Варна се проведе едно от най-големите събрания на ресторантьорския бранш, съобщиха от Сдружението на заведенията в България.
Над 200 собственици на ресторанти,...
Собственици и управители на заведения обсъждат с доц. Ангел Кунчев най-добрите мерки за безопасност...
Уебинар разяснява мерките за дезинфекция и грижата за клиентите в заведенията
София. Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията организират уебинар за управители на...
Маса за двама в гората или край морето? Започнаха резервациите за този необичаен и...
Стокхолм. В ход са вече резервациите за този нов и необичаен ресторант, в който гостите са не само сред мечтани пейзажи сред природата, но...
Заведенията с 6 основни искания до правителството преди да бъдат затворени в петък
София. Собствениците на заведенията искат да знаят как ще бъдат компенсирани преди да бъдат затворени техните обекти. 6 основни искания имат от Българската асоциация...
Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните...
Банско. Изисканият а ла карт ресторант „Коме Прима“ на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с наградата „Най-добър хотелски ресторант 2022“ от Световните кулинарни награди.
Гласуването се...
Илин Димитров: Запазването на 9% ДДС за ресторантьорите е мярка срещу сивата икономика и...
Албена. По време на работното си посещение по Черноморието служебният министър д-р Илин Димитров изрази становище, че запазването на ниската ставка от 9 процента...
Ресторантьорите недоволстват как се тълкува в обществото намаления ДДС, излязоха с открито писмо
София. Ресторантьорите недоволстват как се тълкува в обществото намаления ДДС за техния бранш за юли и август 2020 г., в сравнение със същите месеци на...
Готвач, работил 10 г. в Мишлен, ще демонстрира рецепти и методи за работа със...
Шеф Веселин Калев, който има 10-годишен стаж в германски ресторанти с 1 и 2 звезди Мишлен, ще изнесе демонстрация на живо по време на...
Удължават извънредната епидемична обстановка до 30 април, има вероятност заведенията да отворят в началото...
Два варианта за заведенията предлага Борисов на Ангелов
София. Подкрепата, която правителството е осигурило за запазване на работните места и в помощ на бизнеса в...