Slide
Slide

Приморско. За трета поредна година ресторантът на хотел „Магнолиите” във ваканционно селище Форест Бийч (бившето ММЦ Приморско) в избран за най-добър ресторант в света от гостите на TUIFrance.

Най-големият туроператор в света всяка година изготвя класация на база на оценките на гостите за техния престой в клубните хотели от престижния Lookea Club. Сред критериите са качество на храната и напитките, разнообразие, тематични вечери и разбира се – отношение на екипа на ресторанта към туристите.

С майсторството на готвачите, които се грижат за вкусната храна, и с топлото посрещане, българският хотел за трети път е лидер в класацията, в която попадат и хотели и ресторанти в топ дестинации като Италия, Испания и Гърция.

Ваканционно селище Форест Бийч вече отвори врати и посреща първите си гости за тази година, за да им подари още по-незабравима и изпълнена с положителни емоции ваканция. Съобразявайки се с всички мерки за безопасност предвид епидемията от COVID-19 екипът на комплекса ще се погрижи за здравето и комфорта на всички, които изберат това кътче, където гората среща морето за своята лятна ваканция.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията