Slide
Slide

Със Селенай Мехмедова – консултант в туристическа агенция „Фантастик Травел“, разговаряме в последните емоционални моменти от инфотура на Premio Travel „Ликия – Земя на легенди“. Вечерта, когато групата се подготвя за сутрешен полет към България, Селенай е любезна да сподели с читателите на Bgtourism.bg горещи впечатления от Турция.

– Селенай, след седем дни в Турция, в които посетихме прекрасни места и ти самата имаше някои незабравими преживявания, би ли разказала на нашите читатели, какво могат да видят, научат и усетят, ако решат да станат част от приключението на Premio Travel „Ликия – Земя на легенди“?

– Убедена съм, че туристите, които решат да се възползват от програмата „Ликия – Земя на легенди“, ще имат незабравимо преживяване, изпълнено с много интересни истории. Това е една прекрасна програма, която е изпълнена с адреналин и невероятни усещания през цялото пътуване

– Пътувала си много по целия свят, но кои са нещата, които правят това пътуване в Турция уникално?

– Самата атмосфера, която има тук. Говоря за топлотата на хората и начинът им на общуване. За отношението им към всеки един турист. Тук може наистина да се почувстваш специален и ценен.

– Защо би препоръчала на свои приятели да посетят Турция именно чрез тази програма?

– Препоръчвам я горещо, защото вярвам, че всеки би желал да почувства сам тази магическа атмосфера. Да усети вълшебството, което се крие в цялата тази дестинация.

– Кое от посетените места лично на теб ти хареса най-много?

– Най-силно бях впечатлена бях от древния град Ефес. Пленителна история и невероятна архитектура. Препоръчвам го с две ръце!

Разговаря Кристиан ИВАНОВ

Седем чудеса на Турция: Ефес, градът на Крез, Александър Велики и жриците на любовта

Седем чудеса на Турция: Храмът, в който е погребан Свети Николай

Седем чудеса на Турция: Феноменът Памуккале и басейнът на Клеопатра

Седем чудеса на Турция: Заливът на милиардерите (снимки)

Седем чудеса на Турция: Тайните на ликийски царски гробници

Сподели публикацията